REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Sylevesteris Stallone prisikalbino dar vieną kietą Holivudo vyruką vaidinti naujame, jo paties režisuojamame veiksmo filme „The Expendables“. Netrukus Lietuvos kino teatruose pradedamo rodyti filmo „Svetimas kūnas“ žvaigždė Bruce Willis patvirtino: „Aš dalyvauju“.

REKLAMA
REKLAMA

Stallone surinko tvirčiausias žvaigždes vaidinti filme pasakojančiame apie grupę samdinių bandančių nuversti Pietų Amerikos diktatorių. Naujame projekte jau sutiko vaidinti tokios kovinių filmų žvaigždės kaip Jet Li, Jason Statham, Dolph Lundgren, Mickey Rourke ir Eric Roberts.

REKLAMA

„Rembo“ aktorius netgi prisiviliojo buvusį veiksmo filmų herojų, dabartinį Kalifornijos gubernatorių, Arnoldą Schwarzeneggerį sugrįžti į didžiuosius ekranus nedideliam epizodiniam vaidmeniui.

Ir dabar Bruce Willis, apie kurio dalyvavimą Stallonės režisuojamame filme tik sklandė kalbos, patvirtino vaidinsiąs keliose įtempto siužeto scenose. Aktorius teigia tiesiog laukiąs Stallones skambučio kviečiančio jį į filmavimus.

REKLAMA
REKLAMA

MTV.Com Bruce Willis sakė: „Dar ne, aš dar nesifilmavau epizoduose, dar neprisijungiau prie komandos. Aš laukiu skambučio iš Sly, kada jis pakvies į filmavimus ir tada tai padarysiu. Kol kas dar nieko nežinau apie būsimą savo personažą, dar nemačiau nei vieno scenarijaus puslapio. Tačiau nekantrauju pradėti.“

Paskutinis kartas, kai Willis su Stallone ir Schwarzeneggeriu dirbo kaip viena komanda buvo 1991 metais, tuomet trijulė atidarinėjo „Planet Hollywood“ restoranų tinklą.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų