REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Vasarą „viena koja“ atostogavęs, bet vis vien tokias žvaigždes kaip Ellen Allien, London Elektricity, „Swayzak“, „New Young Pony Club“ bei „Hercules & Love Affair” pristatęs „Gravity“ grįžta visu pajėgumu. Per septynerius metus beveik 300 000 žmonių prikvietęs ir šimtus garsiausių pasaulio didžėjų ir prodiuserių atvežęs sostinės klubas jau kitą savaitgalį pradės rudens sezoną.

REKLAMA
REKLAMA

Gruodį net aštuntąjį gimtadienį švęsiančiame klube “Gravity” šį kartą laukia kaip niekada daug naujienų. Aišku, išliks ir keletas senų, laiko patikrintų renginių serijų bei ypatingų remėjų naktų su didžiausiomis šokių muzikos žvaigždėmis (kurių rudens sezone tikrai netrūks) ir kokybiškais menininkais. Klubo atstovai tikina, kad ir toliau visas klubo darbas bus nukreiptas tik į kokybišką muzikinį turinį.

REKLAMA

„Techstylism“ ir „Djscene“ vėl kartu

Bene karščiausia visiems elektroninės muzikos gerbėjams naujiena - jau rugsėjo 11 d. startuosianti ilgai ruošta ir dar ilgiau planuota „Techstylism & Djscene“ renginių serija „Vibrator”. Tai vieno stipriausių Lietuvos elektroninės muzikos kolektyvų ir bene gausiausiai lankomo elektroninės muzikos gerbėjų portalo bendradarbiavimo antrasis vaisius. Pirmasis bendras projektas buvo išties ypatingas vasaros festivalis „Spartakiada“.

REKLAMA
REKLAMA

Ilgiau nei dešimtmetį grojantys „Techstylism“ yra ištikimi sau ir savo mėgstamam muzikos stiliui. Šios komandos didžėjai, Daimon ir Pagalvė, nuolat demonstruoja aukštą profesionalumą ir jau seniai dėl to niekam nekelia abejonių. „Į šią seriją sudėsime viską, ką sugebame geriausiai, bei ką išdailinome per ilgus pasirodymų metus“, – teigia „Techstylism“ didžėjai.

Tuo tarpu 9-uosius metus skaičiuojantis portalas „Djscene“ susikūrė, kai pora bendraminčių nutarė sukurti informacinę svetainę ir taip populiarinti jų mėgstamą elektroninę muziką. Šiuo metu „Djscene“ galima drąsiai vadinti profesionaliausiu DJ kultūros informaciniu portalu, jungiančiu milžinišką ištikimų gerbėjų bendruomenę.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Nuo „Pravdos“ iki „Tabami“ serijos

Kitos naujienos – tikrai ne ką mažiau skambios ir šlovingos. Rugsėjo pabaigoje klubas „Gravity“, o gal tiksliau - jaunimo pamėgtas portalas ir žurnalas „Pravda“ pakvies į savo pirmąjį renginį „Pravda Naujokai Gyvai“. Šioje renginių serijoje kiekvieną mėnesį gyvai bus pristatytos visai naujos bei viena jau ūgtelėjusi naujokų grupė. Įdomu!

Rugsėjo 12 d. klubą okupuos Lietuvos „mash-up“ muzikos chuliganai grupės „Skamp“ sielos Viktoro Diawaros vadovaujami „Tabami No DJs“. Pastaruoju metu nuolat įvairiausius perfomansus rengiantis projektas pasirodo vienas už kitą garsesniuose renginiuose visoje Lietuvoje. Klube „Gravity“ „Tabami No Djs“ renginių serija džiugins kokybiškiausiomis „mash-up“ diskotekomis, kuriose dalyvaus ir svečiai iš Vakarų.  

REKLAMA

Spalį išgirsime ir dub tėčio Lietuvoje brito Mark Splinter kuruojamą šiandien labai madingos ir populiarios dub muzikos renginių seriją. Žinoma, sulauksime ir visoje Lietuvoje skambančio Vidžio valdomų „Silence“ naktų, Saulty vadovaujamų „Downtown Party Network“ diskotekų ir, atrodo, amžinų „Nesakyk Mamai“ bei „MTV The Block“ serijų.



Gman - klubo "Gravity" simbolis




Klubas "Gravity" vakarėlio įkarštyje. Romano Orlovo nuotr.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų