REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Daina Bilevičiūtė turi penkis nuolatinius partnerius

Renginių organizatorė bei ūkinininkė Daina Bilevičiūtė laidos „Supertorto“ dalyvių bei gatvėje apklaustų vyrų bus apkaltinta vaikščiojimu į kairę.  

REKLAMA
REKLAMA

Skirtingai nei kitos dešimtuko viršuje atsidūrusios kolegės, Daina tuo tik apsidžiaugs. „Aš turėčiau būti pirmoje vietoje, nes turiu 5 gyvenimo partnerius ir esu jauniausia (taip šmaikštaudamas laidos vedėjas Algis Ramanauskas pavadins vyriausiąją laidos dalyvę)“, - tiesiai išrėš Daina, sužinojusi, kad jai atiteko žemesnė vieta.  

REKLAMA

„Kai įpranti neturėti vieno nuolatinio... Žinote, kartais pripratimas blogiau už prigimimą“, - savo nuomonę išdėstys teisę reitinguoti gavusi Laima Tamulytė – Mama Rock'n' Roll.  Tačiau Daina ir tuomet išliks ori bei paaiškins, kad turėti penkis vyrus iš karto yra puiku, nors kartais ji dėl to susilaukia komentarų.  

„Vienas dainelę dainuoja, kitas valgyt gamina, trečias lempą kabina, ketvirtas prie ežero nuveža. Taip iš penkių sulipdau vieną“, - privalumus vardins atlikėja. Atvirumu garsėjanti dainininkė jau ne sykį prisišnekėjo „ant savo“ galvos. Ar ji nebijo, kad po šios frazės ją pasmerks visa Lietuva?  

REKLAMA
REKLAMA

„Iš tiesų, tai tik mano ir mano artimųjų reikalas, su kuo aš ir kaip gyvenu. Bet jeigu reikia paaiškinimo... Tarp vyrų turiu daug draugų ir stengiuosi jiems tą dėmesį padalinti. O kaip – čia jau mano reikalas“, - intriguoja D.Bilevičiūtė.  

Pagal japonų formatą kuriamoje laidoje garsenybės reitinguoja vienos kitas, negaili objektyvios kritikos ne tik kolegėms, bet ir sau, be to, išklauso 100 gatvėje apklaustų vyrų nuomonę apie save. Laidą veda žodžio kišenėje niekada neieškantis Algis Ramanauskas-Greitai.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Linksmasis „Supertortas“  startuoja rugpjūčio 27-ąją, ketvirtadienį, 20.10 val.  

Pirmojoje laidoje pikantiškas temas aptarinės Oksana Pikul, Kristina Navickaitė – Tina, Daina Bilevičiūtė, Lina Žvirblytė, Ingrida Kazlauskaitė, Ugnė  Skonsmanaitė, Živilė Vaškytė, Mama Rock‘n‘Roll - Laima Tamulytė, Ilona Penkauskienė ir Aida Žiliūtė.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų