REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Lietuvos vyrų krepšinio rinktinė tęsia pasiruošimą Europos čempionatui. Mūsiškiai 70:78 nusileido serbams ir pasirengimo etape patyrė jau trečiąjį pralaimėjimą.

REKLAMA
REKLAMA

Lietuvos nacionalinės komandos vairininkas Ramūnas Butautas po rungtynių liko nepatenkintas nemažėjančiu klaidų skaičiumi. Tiesa, nors rezultatas ir nepalankus, rungtynės su serbais, pasak stratego, buvo naudingos.

REKLAMA

„Iniciatyvą atidavėme pačioje rungtynių pradžioje. Žaidimo sąlygas diktavo serbai ir mes turėjome taikytis prie jų žaidimo. Ir toliau tendencingai dažnai klystame. Reikia su tuo kovoti bei išspręsti šią problemą. Tokio lygio rungtynėse suklysti 23 kartus yra savižudybė.

Labai prastai metėme iš toli, tačiau reikia pripažinti, kad daugelis metimų buvo neparuošti. Nuo ketvirtojo kėlinio vidurio serbai taškus pelnė beveik vien baudų metimais. Varžovai turėjo keturias komandines pražangas, prašėme krepšininkų žaisti agresyviau, tačiau tai nebuvo įgyvendinta.

REKLAMA
REKLAMA

Tai buvo geros rungtynės prieš stiprų varžovą. Manau, jog Serbija yra viena pretendenčių į Europos čempionato medalius. Nežiūrint į tai, jog rezultatas mums yra nepalankus, šis susitikimas mums buvo naudingas. Stengsimės daryti išvadas“, – kalbėjo R. Butautas.

Lietuvių žaidimas pasiruošimo cikle klostosi banguotai. Po sėkmingų rungtynių seka kur kas blankesnis pasirodymas. R. Butauto teigimu, žaidėjams trūksta disciplinos.

„Manau, kad viena iš bangavimo priežasčių yra koncentracijos praradimas. Šiek tiek trūksta disciplinos, nes ne viskas yra vykdoma, kas pasakoma“, – sakė Lietuvos rinktinės treneris.

Lietuvos krepšininkai Akropolio taurės turnyro finišą kirs rungtynėmis su Jono Kazlausko vadovaujama Graikijos ekipa. Mačo pradžia – šiandien, 21 val. 45 min.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų