REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

G. Krapikas: „Vyrų laukia didelis darbas“

Kauno „Žalgiris“ prie jūros, Palangoje, tęsia pasirengimą naujam sezonui. Kol kas krepšininkai daugiau laiko praleidžia lauke, kur kartu su fizinio parengimo treneriu Sigitu Kavaliausku gerina kūno kondiciją, tačiau nepamiršta ir krepšinio treniruočių salėje.

REKLAMA
REKLAMA

„Po poros savaičių nuo treniruočių pradžios iš Kauno persikėlėme į pajūrį. Manau, tai bus vienas iš pagrindinių etapų pilnai įkraunant baterijas. Stovykla tikrai sunki, vyrų laukia didelis darbas“, – treniruotes pajūryje oficialiai „Žalgirio“ interneto svetainei apibūdino komandos vyriausiasis treneris Gintaras Krapikas.

REKLAMA

Kauniečiai pajūryje taip pat sužais kelis kontrolinius mačus. „Galbūt truputį ankstoka, bet manome, jog rungtynės duoda naudos. Turėsime jų įrašus, galėsime analizuoti klaidas“, – sakė G.Krapikas.

Jau šiandien (liepos 25 d.), 17.00 val. „Žalgiris“ Klaipėdoje, Sporto ir žaidimų centre (Klaipėdos „Neptūno“ namų salėje), žais draugiškas rungtynes su Mariupolio „Azovmaš“ ekipa, kurioje rungtyniauja ir buvęs žalgirietis Simonas Serapinas. Šiame mače ko gero į aikštę dar neišbėgs komandos naujokas Mirza Begičius, kuris tik vakar vakare prisijungė prie žalgiriečių.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų