REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Pergalingai Akropolio taurės turnyrą pradėjusios Lietuvos rinktinės vyriausiasis treneris Ramūnas Butautas vis dar liko nepatenkintas savo komandos klaidų gausa, tačiau džiaugėsi, jog antroje dvikovos su Rusija pusėje komanda rungtyniavo neblogai.

REKLAMA
REKLAMA

„Žaidėme prieš Europos čempionus, tačiau jų, kaip ir mūsų, sudėtis yra gerokai pasikeitusi. Todėl buvo labai įdomu „pačiupinėti“ vienas kitą. Rungtynes pradėjome neblogai, tačiau neišvengėme duobių. Pirmoje mačo pusėje nebuvau patenkintas savo komandos žaidimu, tačiau per pertrauką padarėme korekcijas gynyboje, pakeitėme kai kuriuos akcentus puolant ir tai pasiteisino. Pradėjome žaisti ilgiau.

REKLAMA

Nors ir vėl pasitaikė momentų, kuriais nesame patenkinti, tačiau matėme visai kitokią komandą nei su ispanais“, – po susitikimo teigė R.Butautas.

Treneris pažymėjo, kad didžiausia rinktinės problema ir toliau lieka nestabilus žaidimas: „Didžiausia mūsų bėda yra bangavimas. Mes dar laidžiame žaidėjams klysti, nes tai yra kontrolinės rungtynes. Visgi aš tikiuosi, kad mes su kiekvienomis rungtynėmis žaisime vis geriau, išvengsime klaidų, kurių dar pasitaiko tikrai per daug. Tikiu, kad žaidimą turėtume gerinti“.

„Mes išnagrinėjome rungtynes prieš Ispaniją, pamatėme klaidas ir stengėmės antrą kartą neužlipti ant grėblio“, – gerokai sėkmingesnį lietuvių žaidimą nei mače prieš Ispaniją komentavo R. Butautas.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų