REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Penktadienį Trakų pilies kieme šiuolaikinio džiazo gerbėjai mėgavosi vokiečių grupės “De Phazz” ir Kauno “Big Bendo” koncertu.

REKLAMA
REKLAMA

Lietuvoje jau ne kartą koncertavusi grupė “De Phazz” - lounge stiliaus pradininkai, pakeitė džiazo sampratą ir sugrąžino jį į stilingiausių šokių muzikos klubus, kavines bei radijo stotis. Džiazo gelbėtojais vadinami vokiečiai koncertui Trakuose su bigbendu tris dienas ruošėsi Kauno kultūros centre. Tiesa, “De Phazz” koncerte gyvai atliekamą muziką papildė ir chorų, orkestrų muzikos įrašai.

REKLAMA

Drum&bass, bosanova, hiphopo, lounge ir elektroninių skambesių prisodrintas džiazas sulaukė didžiulio gerbėjų būrio - į Trakų pilies kiemą susirinko per 2 tūkst. žmonių.

“Daug kas mums prieš koncertą sakė: “Kaip jums pasisekė dėl oro, dėl vietos - turėtų susirinkti daug žmonių.” Ei, mes juk “De Phazz” - pas mus visada susirenka minios gerbėjų”, - šmaikštavo grupės vokalistas Karlas Friersonas.

Vokiečius “apšildė” grupė “Empti” ir Jurga Šeduikytė. Ši dainininkė po renginio su “De Phazz” vokalistu K.Friersonu susibičiuliavo ir praleido nemažai laiko.

REKLAMA
REKLAMA

Netoli pilies viename restoranų vykusiame “afterpartyje” Jurga su juo dalijosi įspūdžiais iš muzikinių kelionių, pasirodymų ir netgi apsikeitė keliomis kompaktinėmis plokštelėmis.

“De Phazz” nariai atliko kelias dainas ir “afterpartyje”, į kurį buvo galima įsigyti specialius bilietus, kainavusius 20-25 Lt. Po vakarėlio vokiečiai išvyko ilsėtis į viešbutį netoli Trakų. Beje, likus kelioms valandoms iki koncerto, užsienio žvaigždės nepraleido progos atsigaivinti ežero vandenyje.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų