REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Gabrielė Martirosianaitė dainuos su Ruslanu Kirilkinu

Humoro laidoje „Laba diena“ debiutuojanti profesionali aktorė, TV laidų vedėja Ramunė Kurienė LNK sezono atidaryme uždainuos su Ryčiu Cicinu.

REKLAMA
REKLAMA

Sužinojusi, kad mama atliks dainą su estrados princu, vyriausioji Ramunės dukra Agnė nepraleido progos įgelti.

REKLAMA

„Tik tu Cicino neužgožk“, - Ramunė juokiasi, prisiminusi dukros žodžius. Agnė žino, kad mama, nors ir labai mėgsta dainuoti, beveik nedainuoja viešai.

„Teko palavinti balsą, nes jis miega. Todėl kai su Ryčiu reikėjo padainuoti šiek tiek aukščiau, buvo sudėtinga, - prisiminusi repeticijas prieš sezono atidarymą sakė Ramunė. – Tačiau pasiūlymas užtraukti dainą su Ryčiu Cicinu man buvo mielas ir malonus.  Kaip pavyko, žiūrovai išgirs jau šiandien vakare“.

REKLAMA
REKLAMA

LNK sezono „Pramogų traukinys“  atidaryme dainuos ne tik Ramunė Kurienė

Pirmą kartą viešai uždainuos ir „Mis Lietuva 2008“ Gabrielė Martirosianaitė, ji drauge su Ruslanu Kirilkinu atliks Marijono Mikutavičiaus dainą „Mano miestas“, specialiai parašytą serialui „Moterų alėja“. Naujas LNK veidas, laidos „Kakadu“ vedėja Ugnė Skonsmanaitė ruošia smagų pokštą – duetą su geltonųjų laidų herojumi Radži. Rūta Mikelkevičiūtė dainuos su Mantu Jankavičiumi, o Mindaugas Stasiulis – su Džordana Butkute. Renginio finale visos LNK žvaigždės atliks sezono dainą „Grįžtu namo“.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Šiandien LNK pirmoji iš visų televizijų pradeda naująjį sezoną ir pirmadienį, 19 val. kviečia į atvažiuojantį „Pramogų traukinį“. Tiesioginiame eteryje bus pristatytas naujasis, penkioliktasis LNK sezonas, kuris linksmybes užves visu greičiu.

LNK „Pramogų traukinio“  vairas bus atiduotas į Rolando Vilkončiaus rankas, jis pirma klase veš žaviąją Ingą Jankauskaitę bei iš  Belgijos atvykusį asilą Antaną, naujos laidos „Antanėlio Lietuva“ vedėją. Šis smagus trio ir ves sezono atidarymą „Pramogų traukinys“.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų