REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Europos čempionatui Lenkijoje besiruošianti Lietuvos vyrų krepšinio rinktinė draugiškame turnyre Sevilijoje gavo skaudžią pamoką. Mūsiškiai 74:100 nepasipriešino Ispanijos krepšininkams.

REKLAMA
REKLAMA

Po rungtynių Lietuvos komandos vyriausiasis treneris Ramūnas Butautas pripažino, jog jo auklėtiniams nepavyko žaisti savojo žaidimo bei pritrūko drausmės.

REKLAMA

„Gavome skaudžią pamoką. Žaidėme su labais stipriais varžovais. Labai gaila, kad nesimatė mūsų komandos žaidimo braižo ir nesilaikėme drausmės. Ispanai aktyviai gindamiesi griaudavo mūsų puolimą, o puldami skubėjome ir dažnai žaidėme individualiai.

Gynyboje už varžovus buvome lėtesni. Ispanai mus aplenkdavo tiek greitame, tiek poziciniame puolime. Pralaimėjome daug mikrodvikovų. Darysime išvadas ir stengsimės taisyti savo klaidas. Mano nuomone, ši nesėkmė mums išeis į naudą“, – teigė R. Butautas.

REKLAMA
REKLAMA

Pasak stratego, lietuvių žaidimas sugriuvo jau pirmosiomis susitikimo minutėmis.

„Rungtynių pradžia buvo labai nesėkminga. Tas žaidimo planas, kurį mes buvome parengę, sugriuvo jau pirmosiomis minutėmis. Stengėmės keisti tiek gynybos sistemas, o puolime stengėmės išnaudoti savo žaidėjus, bet neveikė nei viena, nei kita. Neparodėme tikrojo savo veido“, – tvirtino Lietuvos rinktinės vairininkas.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų