REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Vilniaus miesto mero pavaduotojas Romas Adomavičius, atsakingų Savivaldybės padalinių vadovai ir specialistai susitiko su sostinės verslininkais dėl Europos judriosios savaitės bei tarptautinės Europos dienos „Mieste be savo automobilio!“ akcijos organizavimo ir paramos.

REKLAMA
REKLAMA

Susitikimo metu europarlamentaras Justas Paleckis akcentavo, kad „didžiausia grėsmė pasauliui – tai klimato kaita ir būtina tam užkirsti kelią“. R. Adomavičiaus nuomone, laikas suvokti, kad miestas – mūsų namai ir juose turime jaustis gerai .„Pažadu, kad kiekvienas paaukotas litas bus panaudotas pagarbiai ir tinkamai“, – sakė mero pavaduotojas.

REKLAMA

Verslininkai pritarė, kad būtina skatinti vilniečius naudotis alternatyviomis transporto priemonėmis ir ieškojo galimybių, kaip prisidėti prie rugsėjo 19 dieną Rotušės aikštėje vyksiančios šventės, skirtos tarptautinei Europos dienai „Mieste be savo automobilio!“

Dalis verslininkų, tame tarpe ir J. Paleckis, pasižadėjo renginį remti finansiškai, Žemės ūkio kooperatyvo „Lietuviško ūkio kokybė“ direktorius Mindaugas Maciulevičius nusprendė organizatorius ir svečius vaišinti ekologiškais maisto produktais, Giedrius Uždavinys – UAB „Ustukių malūnas“ direktorius – nemokamai maitinti 5 grūdų koše.

REKLAMA
REKLAMA

UAB „Baltijos TV“ komercijos direktorė Rytė Matusevičiūtė mielai sutiko renginį anonsuoti ir rengti reportažus, Regimantas Januškevičius (UAB „Lazerinės idėjos“) – pasirūpinti lazerine reklama, UAB „Multiidėja“ komercijos direktorius Sigitas Gečys – plakatų maketavimu ir spausdinimu, UAB „Grinda“ direktorius Algimantas Vilūnas – remti ne tik finansiškai, bet ir transportu.

Gintautas Dirgėla – „Coca- cola Hellenic“ Viešųjų reikalų ir komunikacijos vadovas Baltijos šalims pasisiūlė tapti pagrindiniu renginio rėmėju.

Dėl renginio rėmimo 20 verslininkų nutarė galutinai apsispręsti iki rugpjūčio 25 dienos.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų