REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

„Iššūkis – mis Lietuva“ dalyvės blizgino gyvūnėlių prieglaudą

Šį sekmadienį Lietuvos ryto televizijos realybės šou žiūrovai taps liudininkais, kaip „Mis Lietuva“ konkursui besiruošiančios gražuolės šlavė, plovė ir blizgino gyvūnėlių prieglaudą.  

REKLAMA
REKLAMA

Penkiasdešimčiai šunų ir kačių prieglobstį suteikusi organizacija „Lesė“ projekto dalyvių sulaukė vadinamąją sanitarinę savaitės dieną. Žinodama, kad suvažiuos net 14 pagalbininkių, namų vadovė pasirūpino, kad joms tikrai netrūktų darbo, tai yra, išvakarėse specialiai netvarkė kačių narvų.

REKLAMA

Įėjusios į nedidelėje patalpoje įsikūrusią prieglaudą „Iššūkis - mis Lietuva“ dalyvės negalėjo nuslėpti surauktų nosyčių. Daugybės augintinių išmatų aitrus kvapas kai kurias net supykino. Vis dėlto supratusios, kad nuo darbų neišsisuks, griebė šluoteles, šluostes ir pradėjo švarintis. Merginos išreiškė susirūpinimą, kad priglobti augintiniai gyvena kur kas sunkiau, nei jos matė filmuose.  

„Gaila tokių gyvūnėlių, kurie yra palikti, neturi savo šeimininkų, kurie nemiega kartu su žmonėmis ir nepabunda šalia jų, o tiesiog yra likimo palikti“, - sako Ernesta Kalinauskaitė, pati auginanti kačiuką.

REKLAMA
REKLAMA

Dėl „Mis Lietuva“ titulo kovojančios projekto dalyvės, neseniai rinkusios paramą globos namuose gyvenantiems vaikams, supranta, jog jų pareiga yra prisidėti ir prie likimo valiai paliktų gyvūnėlių gerovės.  

Kitos užduotys „Iššūkis- mis Lietuva“ dalyvėms – kur kas linksmesnės.  Prekybos centre „Panorama“ merginos turėjo pasidalinti į dvi komandas ir išsirinkti vadoves. Grupių lyderėmis tapusioms Martynai ir Jelenai  dizaineris Egidijus Rainys liepė per pusvalandį aprengti savo komandas pagal aprangos kodą „Vakarėlis klube“. Išgirdusios užduotį šoko ištiktos vadovės parduotuvėse lyg vijurkai lakstė basomis. Ne visos merginos buvo patenkintos rezultatais. Pagal Martynos ir Jelenos įvaizdžio supratimą aprengtos projekto dalyvės visą dieną turėjo vaikščioti po prekybos centrą, kur joms teko atlikti dar ne vieną sunkią užduotį.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Bene sunkiausia pamoka tą dieną – elegantiškas vaikščiojimas laiptais. Tiksliau, lipimas sustabdytu eskalatoriumi ant galvos užsidėjus knygą ir, žinoma,  avint aukštakulnius. Pavyzdį parodžiusi mokytoja, „Kristianos“ ir modelių agentūros atstovė Rūta Bartašiūtė paaiškino, jog merginoms būtina išmokti vaikščiojant ar lipant laiptais išlikti gracingomis ir šypsotis. Knyga ant galvos - laiko patikrintas metodas, padedantis išmokti vaikščioti taip, kad atrodytų, jog moteris kone plaukia.  

„Matau - jums dar yra kur tobulėti, stiebtis, nes finalo metu bus ilgos suknelės, aukštakulniai bateliai, tikrai nebus lengva vaikščioti. Tikiu, kad pramoksite ir sužibėsite,“- merginoms savo pastebėjimus išsakė Rūta Bartašiūtė, ketinanti iki finalo daug su jomis padirbėti.  

REKLAMA

Taip pat šio sekmadienio laidoje  - būrėjos ir astrologės Vaivos Budraitytės prognozės. Vaiva  pagal merginų pasirinktus papuošalus apibūdino kiekvienos dalyvės charakterį, negailėjo patarimų, kaip papuošalais prisivilioti pageidaujamą jaunikį, arba net atbaidyti konkurentes. Gražuolės kiek išsigando, kai Budraitytė pasiūlė išsiburti, kaip visoms seksis konkurso „Mis Lietuva“ finale. Deja, kai kurias dalyves prognozės nuliūdino...

„Iššūkis- mis Lietuva“ kartu su Audriumi Bružu – šį sekmadienį, 21.15, per Lietuvos ryto televiziją.


REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų