REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Skaidrių akių mergaitė apie vyrus

Rugpjūčio 21d. (penktadienį) 18 val. Kultūrpolio (Daržų 10/ Bažnyčių 4, Klaipėda) „Meno kiemo“ dirbtuvėse atidaroma „Lietuvos žinių“ fotožurnalistės Ritos Stankevičiūtės fotografijų paroda  V.Y.R.A.J.

REKLAMA
REKLAMA

Rita Stankevičiūtė, dar save vadinanti S.A.M. / skaidrių akių mergaite, gyvena ir dirba Vilniuje. Bendradarbiauja su dienraščiu „Lietuvos žinios“, žurnalais „Klubas“, „Moteris“, „G-tvė“, „Ieva“ , naujienų agentūra „Elta“.

REKLAMA

Televizijos režisierė Aušra Lukošiūnienė apie fotografus: „Fotografai, mano žvilgsniu, yra tie ginklanešiai, kurie vaikšto, tiria, žvalgosi, suka ir suka ratus po realybės pragarus, siūlydami mums naujus kraštutinumų kraštovaizdžius. Nešti ginklus - ne skalsiausia duona, ypač jei esi skaidrių akių blondinė ir tau - dvidešimt penkeri".

Parodos autorė teigia, kad darbuose atsiskleidžia „vyriškoji“ jos nugyvento laiko tema. „Nuo mažumės mane supo vyrai: berniukai, paaugliai, vaikinai. Žaidžiau ne su lėlėmis, o su mašinėlėmis“, - prisipažino R. Stankevičiūtė. „Tai tiksliausiai atspindi Jos, truputį savimi nepasitikinčios meno atstovės būseną, buvimą . Tokia Jos realybė, kur juoda ir balta, truputį spalvos ir daug vandens”, - reziumuoja A. Lukošiūnienė.

Paroda vyks iki rugsėjo 11 d.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų