REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Vilniaus „Sakalų“ komanda turi naują trenerį. Juo tapo buvęs ilgametis šios ekipos žaidėjas Erikas Kučiauskas, o jo asistentu gali tapti krepšininko karjerą baigęs Dainius Adomaitis.

REKLAMA
REKLAMA

Pirmadienį per Lietuvos krepšinio lygos (LKL) visuotinį susirinkimą sostinės „Sakalų“ klubo prezidentas Vytautas Kiaušas pristatė naująjį komandos vyriausiąjį trenerį. Juo tapo dešimtmetį šioje ekipoje rungtyniavęs klubo direktoriaus pareigas einantis Erikas Kučiauskas.

REKLAMA

Debiutuos naujose pareigose

37 metų E. Kučiauskui tai bus debiutas tokiose pareigose. 2007-2008 metų sezoną jis talkino vyriausiajam komandos strategui Romualdui Petroniui ir buvo žaidžiantysis treneris.

„Žinau, koks manęs laukia darbas. Žaidėjai nebuvo prieš mano kandidatūrą“, – teigė E. Kučiauskas. Pasak jo, iš praėjusio sezono sudėties liks nedaug žaidėjų, o naujas kolektyvas sezonui pradės rengtis kitą pirmadienį.

REKLAMA
REKLAMA

Naujasis „Sakalų“ treneris neslepia norįs, kad jo asistentu būtų šiemet krepšininko karjerą baigęs Dainius Adomaitis.

„Sklandančios kalbos dėl Dainiaus – ne iš piršto laužtos, – sakė E. Kučiauskas. – Viskas priklausys nuo klubo savininkų ir paties D. Adomaičio.“

Kostiumas – ne jam

Nuo 2007 metų žaidęs Latvijoje, Rygos „Barons“ ekipoje, šią vasarą 35 metų D. Adomaitis pareiškė baigiąs sportininko karjerą.

„Sveikata nebeleidžia rungtyniauti tokiu lygiu, kokiu noriu, – savo sprendimą aiškino krepšininkas. – Savo žodžio laikausi – jei pasakiau, kad nebežaisiu, taip ir bus.“

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Dvidešimt metų atidavęs krepšiniui D. Adomaitis save įsivaizduoja tik treneriu: „Net negaliu įsivaizduoti savęs su kostiumu kasdien einančio į ofisą.“

Jis neslėpė sulaukęs įvairių pasiūlymų dirbti treneriu, tarp jų – ir „Sakalų“. Pasak D. Adomaičio, kuris šiemet tapo Latvijos vicečempionu, viskas turėtų išsispręsti per šią savaitę.

Saulius Ramoška

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų