REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Pergalę kontrolinėse rungtynėse prieš Lietuvos ekipą iškovojusios Latvijos nacionalinės rinktinės vyr. treneris Kęstutis Kemzūra džiaugėsi teigiamu rezultatu bei pažymėjo, jog su lietuviais Europos čempionate susitikti nenorėtų.

REKLAMA
REKLAMA

"Rungtynės vėl buvo geros, aukšto lygio. Vienu metu net pagalvojau, ar čia draugiškas susitikimas, ar jau Europos čempionatas prasidėjo. Nei viena pusė nenorėjo nusileisti, tačiau mes šiandien buvome laimingesni. Nors lietuviai įmetė tokių metimų, kad nėra ką pasakyti. Rungtynėse buvo ir emocijų, ir visko. Nors Lietuva ir žaidžia be savo lyderių, tačiau tai minimum penketuko komanda ir nugalėti ją, kad ir namuose, yra didelė garbė", - po mačo mintimis dalijosi K.Kemzūra.

REKLAMA

- Kuo jūsų komanda skyrėsi nuo tos, kurią matėme Kaune?

- Buvome labiau disciplinuoti, vykdėme daugiau nurodymų. Neleidome Lietuvai pelnyti lengvų taškų greitame puolime. Treneris Butautas buvo paruošęs naujovių ir jiems pavyko mus šiek tiek nustebinti. Aišku, žinojome, kad bus naujovių, bet negalėjome žinoti kokių.

Pabaigoje atsilikinėjome ir džiaugiuosi, kad sugebėjome pakreipti įvykius sau naudinga linkme bei iškovoti pergalę.



- Lietuviams atrodė, kad teisėjai švilpia į latvių pusę. Kaip jums šiandien atrodė teisėjavimas?

REKLAMA
REKLAMA

- Teisėjai irgi žmonės ir jie klydo. Bet į abi puses. Mačiau klaidų ir Kaune. Supraskite mane, Kaune lietuviai žaidė geriau ir aš tikrai nekaltinu teisėjų dėl pralaimėjimo, bet klaidų buvo tiek ten, tiek čia. Tiek mes, tiek lietuviai turime būti pasirengę viskam. Blogam teisėjavimui - taip pat.

- Norėtumėte Europos čempionate susitikti su Lietuva?

- Ne, nenorėčiau. O jei reikėtų susitikti, tai norėčiau, kad tai būtų tik finale.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų