REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Šį penktadienį „Havana Social Club“ administracija visiems vyrams pataria būti tolerantiškiems, užspausti savo patriarchalines ambicijas, pamiršti vyriškus juokelius ir su plačia šypsena kalbėti apie lyčių lygiateisiškumą bei turėti rezerve keletą skambių komplimentų.

REKLAMA
REKLAMA

Teritoriją okupuoja vakarėlis „Ladies in da House“, kuriame plokšteles suks SiSi (Simona&Silva Zip FM), Deficitas, Aldona (80’s) ir Sweet Flow (Kandis).

REKLAMA

Pikti liežuviai plaka, kad neišskiriamosios SiSi (Simona&Silva Zip FM) veda savo radijo laidą apsirūkiusios marihuanos. Kai kas mano, kad jos net „lievesnės“ už TeleBimBam. O Silva ir Simona dėl to nesuka galvos ir radijo eteryje propaguoja žavų juoką, jaunatvišką veržlumą ir nerūpestingumą. Tokią pačią nuotaiką jos skleidžia ir šokių aikštelėje.

Nepamirštamą atmosferą vakarėliuose kurianti žavioji Dj Aldona visa savo esybe yra „paskendusi“ praėjusiuose dešimtmečiuose. Pankė, aistringa Lietuvos patriotė, motociklininkė, „Olialia“ mergaitė kitaip – visa tai pasakytina apie originaliąją Aldoną. Ją drąsiai galima vadinti aštuoniasdešimtųjų muzikos feldmaršalu Lietuvoje.

REKLAMA
REKLAMA

Dj Deficitas – paslaptinga vakaro viešnia, grojanti deficitinę muziką - new wave/post punk/electro clash. Tik truputėlį praversime paslapties skraistę – jai taikomas epitetas „visų mylima“. Ar žinote kodėl?

Taip pat prie didžėjaus pulto stos ir šeimynėlės „Kandis“, atidariusios to paties pavadinimo Boutique parduotuvę, atstovė Sweet Flow.

Ankstyva įžanga į „bobų vasaros“ sezoną jau šį penktadienį, 22 val., „Havana Social Club“.

Bilieto kaina – 10 Lt.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų