REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Buvęs generalnis prokuroras, buvęs Seimo pirmininkas, nesėkmingai paskutiniuose parlamento rinkimuose pasirodžiusios Naujosios Sąjungos (NS) lyderis teigia, kad visas Arūno Valinsko politinis projektas gali būti inicijuotas kriminalinės „daktarų“ grupuotės.

REKLAMA
REKLAMA

Komentuodamas praėjusią savaitę žiniasklaidoje publikuotas Arūno Valinsko nuotraukas, kur Seimo pirmininkas matomas su žmonėmis, priskiriamais žymiai Kauno „daktarų“ kriminalinei grupuotei, sakė, kad tai jam kelia įvairių minčių.

REKLAMA

Pasak A. Paulausko, nėra tiksliai aišku, kada visa tai fotografuota, tačiau esą yra "tam tikrų žinių", jog su „daktarais“ A. Valinskas nėra nutraukęs ryšių ligi šiol.

„Šiaip jau, kyla minčių, kad visas A. Valinsko projektas gali būti inicijuotas „daktarų“, - portalui „Balsas.lt“ teigė politikas.

Kaip nors detaliau paaiškinti, kas yra „tam tikros žinios“ ir kuo galėjo pasireikšti nusikalstama veikla pagarsėjusios kompanijos politiniai interesai jis nepanoro.

REKLAMA
REKLAMA

Ryšius neigia

Seimo Pirmininko Arūno Valinsko šalininkų Tautos prisikėlimo partijoje Seime sudaryta Ąžuolo frakcija praėjusį trečiadienį netikėtai išplatino trumpą pranešimą, kuriame teigia, kad neturi nieko bendro su Daktarų šeima.

„Frakcijos nariai neturėjo ir nesiruošia turėti nieko bendra su Daktarų šeima ar aplinka, jokie susitarimai nebuvo ir niekada nebus sudaryti", - teigiama frakcijos pranešime.

Frakcijos pranešimas, reaguojantis į anonimo išplatintas foografijas, pasirodė iškart po to, kai pas A. Valinską, taip ir neaišku kodėl, apsilankė Valstybės saugumo departamento, kurio vadovybę praretino permainos, generalinis direktorius Povilas Malakauskas.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų