REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Lietuvos vyrų krepšinio rinktinės vyriausiasis treneris Ramūnas Butautas po penktadienį Rygoje pralaimėtų draugiškų rungtynių su Latvijos komanda (79:81), kurią treniruoja Kęstutis Kemzūra, teigė, kad susitikimo metu siekė išbandyti naujus žaidimo variantus.

REKLAMA
REKLAMA

"Tai buvo rungtynės, kuriose daug eksperimentavome. Buvo momentų, kai žaidėme ne tokiomis schemomis, kaip būtų reikėję, bet bandėme įvairius variantus. Modeliavome įvairius galimus žaidimo variantus, kurių gali prireikti, kai žaisime oficialias rungtynes. Aišku, pralaimėti nemalonu, tačiau tai buvo labai gera treniruotė. Ir, manau, gera pamoka žaidėjams. Emocijos neturėtų nugalėti šalto proto. Yra sakoma, kad už vieną muštą dešimt nemuštų duoda. Norėčiau, kad ši patarlė pasitvirtintų ir mūsų rinktinės atveju", - Lietuvos krepšinio federacijos (LKF) interneto svetainei teigė mūsų šalies komandos strategas.

REKLAMA

Tuo tarpu vidurio puolėjas Robertas Javtokas juokavo, kad mačas Latvijoje priminė kovą bokso ringe: "Atvažiavome žaisti krepšinio, bet pamiršome bokso pirštines. O jeigu rimtai, manau, tokios rungtynės tikrai duos naudos mūsų komandai. Buvo kietas žaidimas, gal per daug pasidavėme emocijoms. Tai mus kiek išmušė iš vėžių. Manau, žaisti tokias rungtynes yra daug geriau, negu laimėti 20 ar 30 taškų skirtumu".

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų