REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Nepaisant to, jog „Arsenal“ klubą šį tarpsezonį paliko Emmanuelis Adebayoras bei Kolo Toure, o komanda pasipildė tik vienu Thomasu Vermaelenu, „kanonierių“ treneris Arsene‘as Wengeras mano, jog jo klubas gali laimėti „Premier“ lygos čempionų titulą.

REKLAMA
REKLAMA

Daugelis futbolo specialistų mano, jog būtent „Arsenal“ turi praščiausias pozicijas išlaikyti savo vietą „didžiajame ketverte“. „Manchester City“, „Aston Villa“ bei „Everton“ turi nemažas ambicijas pagaliau sugriauti didžiųjų klubų dominavimą Anglijoje.

REKLAMA

Tačiau Wengeasr dėl to visiškai nesirūpina. Pasak trenerio iš Prancūzijos, „Arsenal“ gali konkuruoti su „Chelsea“, „Liverpool“ bei „Manchester United“ dėl „Premier“ lygos taurės.

„Kalbėti apie lygos laimėjimą būtų drąsu, tačiau aš pastačiau šią komandą ir su ja ketinu laimėti „Premier“ lygą. Daugelis žaidėjų yra jauni, tačiau pakankamai patyrę, jog būtų pasirengę tapti Anglijos čempionas“, - teigė Wengeras.

REKLAMA
REKLAMA

Praėjusį sezoną „Arsenal“ futbolininkai „Premier“ lygoje su 72 taškai užtikrintai liko ketvirti. Nuo trečioje pozicijoje likusios „Chelsea“ A. Wengero auklėtiniai atsiliko 11 taškų.

Naujasis Anglijos „Premier“ lygos sezonas startuoja jau šį savaitgalį, o „Arsenalo“ varžovas pirmajame ture šeštadienį bus „Evertonas“. Mačas vyks Liverpulyje.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų