REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Šeštadienį „Woo“ – senių vakaras

Žolinių proga šeštadienį, rugpjūčio penkioliktąją Vilniaus nuotykių klubas „Woo“ kviečia į dar vieną progą nesėdėti namuose.

REKLAMA
REKLAMA

„Senukai“ – taip pavadintas nieko su statybinėmis prekėmis bendro neturintis šventinis vakaras, kurio metu už pulto susitiks du po truputį Vilniaus diskotekų veteranais betampantys didžėjai Manfredas bei Saulty.

REKLAMA

Pjovėjų bei drožėjų kolektyvo „Metal on Metal“ atstovas Manfredas senokai pasižymi kaip tas, su kuriuo vakarėliai anksti nesibaigia. Būtent todėl bendras jo laikas, praleistas už pulto, daug ilgesnis nei daugelio panašiu metu, kaip jis, pradėjusių groti didžėjų. Niekuomet netuštėjantis Manfredo įrašų krepšys ir šeštadienį garantuos, kad net garbingiausio amžiaus asmenys namo grįš nebent su saule.

Manfredo porininkas renginyje „Senukai“ Saulty, vis garsiau pasaulyje besireiškiantis kaip kolektyvo „Downtown Party Network“ narys, taip pat turi sukaupęs solidžią patirtį diskotekose, mat nuolat apšildo ir atšaldo krūvas į Vilnių besiveržiančių nu disco, balearic bei kitų šiems artimų stilių didžėjų. Tame pačiame „Woo“ Saulty yra buvęs ne vienos disco serijos šeimininku, tad šio klubo pultą, šokių aikštelę bei barą pažįsta kaip penkis pirštus.

REKLAMA
REKLAMA

„Seni“, - visuomet džiaugsmingai vienas kitam taria naktį ar dieną susidūrę Manfredas ir Saulty. Rugpjūčio 15-ąją, kuomet susidūrimas bus planuotas, šuolio į kosmosą išvengti nepavyks nei vienam, apsilankiusiam vakarėlyje „Senukai“. Nes solidi patirtis dar niekada nereiškė nieko blogo.

Bilietas į senių šokius šeštadienį kainuos 10 Lt, bet ne visiems. „Woo“ pažada, kad kiekvieną, apaugusį barzda, įleis nemokamai ir dar per petį patapšnos.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų