REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Po Lietuvos rinktinės pergalės draugiškose rungtynėse prieš Latvijos ekipą, lietuvių komandos vyr. treneris Ramūnas Butautas gyrė Liną Kleizą ir džiaugėsi, jog aikštės šeimininkų žaidimas kartais atrodė visai neblogai.

REKLAMA
REKLAMA

„Noriu Lietuvos rinktinės vardu pasveikinti sporto veteranus, kurie susirinko halėje. Jie buvo pavyzdys, kai mes augome. Tikrai labai šaunu, kad šitie žmonės buvo pagerbti.

REKLAMA

Taip pat noriu padėkoti Lietuvos rinktinės aistruoliams. Bent keli taškai priklauso jiems. Tie žmonės, kurie buvo halėje ir mus taip karštai palaikė, mums buvo labai svarbūs, nes tai buvo pirmosios rungtynės ir kai kuriuos žaidėjus kaustė jauduliukas.

Kalbant apie rungtynes, tai ne viskas mums šiandien sekėsi, tačiau buvo ir gerų momentų. Manęs rungtynės nenuvylė, nors buvo per daug techninių klaidų. Kita vertus, įtikinamai laimėjome kovą dėl atšokusių kamuolių. Momentais gražiai gynėmės ir gražiai puolėme, tačiau buvo klaidų, kurias mes turėsime ištaisyt“, - po rungtynių spaudos konferencijoje teigė R.Butautas.

REKLAMA
REKLAMA

- Tikėjotės, kad Kristapas Valteris nepataikys baudų?

- Ne. Tačiau mes nenorėjome rizikuoti. Prisiminkite Jomanto metimą nuo vidurio per LKL finalus. Mes vengėme atsitiktinių metimų, todėl nusprendėme leisti išsiaiškinti per pratęsimą, o ne atsitiktiniu metimu.

- Linas Kleiza šiandien žaidė labai gerai. Ar jo toks vaidmuo bus ir Europos čempionate?

- Mūsų komandoje yra daug vidutinio meistriškumo žaidėjų, todėl juos dažnai keitėme. Linas yra tikrai pasirengęs ir labai motyvuotas bei, suvyriškėjęs kaip asmenybė. Aš džiaugiuosi, kad jis žais Europoje, stipriame klube, nes jam nereiks laiko atvykus į rinktinę taikytis prie europietiško žaidimo. Taip pat norėčiau pasakyti, jog Linas labai gerai žaidė gynyboje, ko jam anksčiau labai trūko.

- Šiandien išbandėte keturis įžaidėjus. Galite reziumuoti?

- Nenorėčiau kalbėti „ant karštųjų“. Kiekvienas žaidėjas tam tikru rungtynių metu atliko tas funkcijas, kuriam jiems skyrėme. Buvo gerų ir blogų momentų, kuriuos taisysime.

Eimantas Skersis

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų