REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

2050 metais grupė „Suicide DJs“ surengs baigiamąjį savo karjeros koncertą! Šių metų rugpjūčio 31 dieną grupė kviečia į šventinį koncertą Vilniuje „41 metai iki karjeros pabaigos“, kuriame pristatys savo naują programą.

REKLAMA
REKLAMA

Pernai išleidę  debiutinį albumą „Animation (...)“, „Suicide DJs“ nariai žvelgia į priekį ir muzikos gerbėjams siūlo susipažinti su naujausiais savo kūriniais, prisiminti senas dainas ir smagiai praleisti laiką kartu paskutinį vasaros vakarą.

REKLAMA

Sostinės senamiestyje esančiame „Piano.lt“ kiemelyje po atviru dangumi muzikantai padovanos nuotaikingą gyvos muzikos pasirodymą, kurį apšildys geriausi „Suicide DJs“ draugai – grupė „Stipriai kitaip“. Jei koncerto vakaras bus darganotas, grupių pasirodymai įvyks šalia esančioje „Piano.lt“ salėje po stogu.

„Suicide DJs“ lyderio Vido Bareikio teigimu, grupė jau gyvena repeticijų nuotaikomis ir dar šią savaitę išvyks į repeticijų stovyklą Birštone, iš kurios sugrįš su naujai paruošta programa. „Žinoma, savo stilių išlaikysime, tačiau programa bus visiškai nauja, senąjį etapą jau baigėme“, – sakė Vidas Bareikis.

REKLAMA
REKLAMA

Praėjusią savaitę  „Suicide DJs“ surengė pasirodymus festivaliuose „Roko naktys“ Zarasuose, „Tamsta muzika“ Varėnoje, dalyvavo projekte „Žaliosios europiečių atostogos“ Palangoje ir trumpametražių lietuviškų filmų festivalyje „Labas siaubukai“ Panevėžyje.

Šie pasirodymai buvo paskutinieji grupės koncertai su senąja programa, kurioje daugiausia pristatomi albumo „Animation (...)“ kūriniai. Grupė savo pasirodymus baigė sugrodama visiškai naują kūrinį. „Mus labai nudžiugino, kad naują dainą publika priėmė labai gerai“, – sakė Vidas Bareikis, kurio nuomone šie koncertai suskambo su nauju šviežumu. Dar šią savaitę „Suicide DJs“ radijo stotims pateiks ir visiškai naują, niekur neišleistą ir neatliktą savo dainą.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Norintys užsitikrinti dalyvavimą šventiniame „Suicide DJs“ koncerte rugpjūčio 31 dieną Vilniuje, jau gali suskubti ieškoti bilietų „Bilietų pasaulio“ prekybos taškuose, kurie yra „Maxima“ parduotuvių informacijos skyriuose, knygynuose „Vaga“ ir internete www.bilietupasaulis.lt.

2007 metų rugpjūtį susikūrusi grupė „Suicide DJs“ yra viena populiariausių gyvai koncertuojančių grupių Lietuvoje. Žurnalistai muzikantams negaili „scenos pamišėlių“ ar „scenos padūkėlių“ epitetų, tad grupės nariai nusiteikę savo reputaciją pateisinti ir specialiame „41 metų iki karjeros pabaigos“ koncerte.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų