REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Atviroje Kauno „Žalgirio“ ekipos treniruotėje su žiniasklaidos atstovais bendravęs kauniečių ekipos vyr. treneris Gintaras Krapikas netiesiogiai užsiminė, jog sutartį su Lietuvos vicečempionais turėtų pratęsti Paulius Jankūnas.

REKLAMA
REKLAMA

„Praėjo tik trys treniruotės, kurioms vadovauja fizinio rengimo treneris, todėl apie komandą dar daug nelabai galima pasakyti. Norime paruošti raiščius, plaučius ir raumenis tam sunkiam darbui, kuris laukia nuo kitos savaitės, o taip pat ir dviejų savaičių stovyklos pajūryje metu.

REKLAMA

Dar neturime visų žmonių, nors ir labai norėtume, tačiau tam yra įvairių priežasčių: vieni dar neatvyko, kiti dar nepasirašė kontraktų, treti nepratęsė sutarčių. Tačiau tikimės, kad visi kuo greičiau susirinktų ir galėsime dirbti kartu“, – teigė G. Krapikas.

„Sunku pasakyti, kiek žmonių dar trūksta. Nežinome, ar Kalnietis rinktinėje bus iki pat pabaigos, ar sutartį pratęs Jankūnas. Vidurio puolėjo pozicija aktuali, tačiau sutartis su šios pozicijos žaidėju dar nepasirašyta. Watsonas prisijungs šios savaitės pabaigoje. Laukiame šių žaidėjų, tačiau jei tiek pralaukėme, palauksime ir dar,“ – tikino „Žalgirio“ treneris.



Eimantas Skersis

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų