REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Mios ir Natalijos Zvonkės dvikovos verdiktas

Visą  vasarą dainomis ir aštriais žodžiais kovojusios amžinos priešininkės Mia ir Natalija Zvonkė pagaliau susitiks vienoje scenoje.

REKLAMA
REKLAMA

Šį šeštadienį, rugpjūčio 15 dieną, 19.00 val. TV3 žiūrovų lauks tiesioginis žvaigždžių karų ringas.

REKLAMA

Tiesioginiame finale paaiškės, kuri scenos blondinė galės eiti aukštai iškėlusi galvą, o kuriai teks iš gailesčio graužti nagus. Beje, tik finaliniame koncerte bus atskleista ir tikroji Mios bei Natalijos pykčio priežastis, į sceną bus atvestas kaltininkas ir paskelbtas verdiktas.

„Scenos blondinių ringas – tai, ko Lietuvoje dar nebuvo. Nuo birželio 1 dienos  TV3 žiūrovai atkakliai rinko dainas, kurios ir nuskambės visą šou vainikuosiančiame koncerte. Jau dabar aišku, kad vien balsavimais išspręsti konflikto nepavyks – kol rezultatas yra lygus, 3:3, merginoms teks paprakaituoti ir visą savo žavesį padovanoti tiek susirinkusiems nemokame koncerte Vilniuje, Lietuvos vaikų ir jaunimo centro salėje, tiek žiūrovams prie TV3 ekranų, nes kaip tik jie balsuodami trumposiomis žinutėmis ir nustatys „Žvaigždžių karų“ nugalėtoją“, – sako projekto vadovė Violeta Karaliūnaitė.

REKLAMA
REKLAMA

Mios ir Natalijos Zvonkės gerbėjai rugpjūčio 15-osios vakarą išgirs visą  vasarą rinktas mėgstamiausias dainas – pamatys Mios pasirodymą  su kariūnų choru, taip pat ji atliks dainą su „Sadūnais“, o Natalija dainuos su Simonu Donskovu, grupe „Pufaika“ ir kitais atlikėjais.

Natalija Zvonkė ir Mia, TV3 nuotr.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų