REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Septyniskart pasaulio čempionas 40-metis Michaelis Schumacheris nusprendė atšaukti kiek anksčiau priimtą sprendimą dėl sugrįžimo į „Formulę-1“. Vokietis šiandien pranešė, kad dėl kaklo skausmų nedalyvaus prestižinėse lenktynėse.

REKLAMA
REKLAMA

„Aš tikrai labai stengiausi, kad galėčiau per trumpą laiką tinkamai pasiruošti lenktynėms ir galėčiau sugrįžti į „Formulę-1“, bet man nepavyko“, – oficialioje savo interneto svetainėje tikino Schumis.

REKLAMA

Buvo tikimasi, kad M. Schumacheris dalyvaus jau rugpjūčio 23 dieną Valensijoje (Ispanijoje) vyksiančiame „Formulės-1“ etape ir ten pakeis traumą patyrusį „Ferrari“ pilotą Felipę Massą, tačiau dėl kaklo, kurį susižeidė per motociklų lenktynes, skausmų vokietis atsisakė tokių planų.

„Vis dar jaučiu kaklo traumos, patirtos vasarį, pasekmes. Skausmas vis dar per stiprus, kad galėčiau vėl dalyvauti lenktynėse“, – guodėsi M. Schumacheris.

REKLAMA
REKLAMA

„Mano kaklas neatlaikytų „Formulės-1“ lenktynių įtampos. Tą aiškiai parodė per paskutines dvi savaites atliktų tyrimų rezultatai. Esu labai labai nusivylęs. Nuoširdžiai atsiprašau visos „Ferrari“ komandos ir „Formulės-1“ fanų, kurie laikė sukryžiavę pirštus už mane.

Galiu tik dar kartą pakartoti, kad dariau viską, kas tik buvo įmanoma, kad grįžčiau į didįjį sportą, bet tai, pasirodo, buvo ne mano jėgoms. Dabar ir toliau palaikysiu „Ferrari“ ekipą bei linkiu jai kuo didžiausios sėkmės.“

Priminsime, kad M. Schumacherio sugrįžimas į „Formulę-1“ po daugiau nei dvejų metų pertraukos (2006 metų pabaigos) buvo laukiamas su didžiuliu nekantrumu šių lenktynių gerbėjų visame pasaulyje.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Legendinį lenktynininką už „Formulės-1“ vairo tikriausiai pakeis „Ferrari“ ekipos vairuotojas-bandytojas Luca Badoer.

38-erių metų italų pilotas Luca Badoer per savo karjerą yra dalyvavęs 49-iose „Formulės-1“ lenktynėse. Jis 1993-1999 metais vairavo „Scuderia Italia“, „Minardi“ ir „Forti“ komandų bolidus, bet taip nė karto ir neiškovojo nė vieno taško.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų