REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Oksana Pikul gina savo natūralumą

LNK televizijoje jau įvyko naujo šou „Supertortas“ premjera. Pagal japonų formatą kuriamoje laidoje žinomos moterys reitingavo vienos kitas.

REKLAMA
REKLAMA

Pirmojoje laidoje dalyvavo Oksana Pikul, Kristina Navickaitė – Tina, Daina Bilevičiūtė, Lina Žvirblytė, Ingrida Kazlauskaitė, Ugnė Skonsmanaitė, Živilė Vaškytė, Mama Rock‘n‘Rol - Laima Tamulytė, Ilona Penkauskienė ir Aida Žiliūtė.  

REKLAMA

Moterys tai kvatojosi iki ašarų, tai grasino viena kitos palaukti už kampo, arba, kaip neiškentusi pareiškė Ilona Penkauskienė, rizikavo susipykti. Temos iš tiesų buvo pikantiškos: „Būdama žvaigždė, galėtų labiau investuoti į savo išvaizdą“ ir „Turėdama nuolatinį gyvenimo partnerį, nueitų į kairę“. Tačiau iš pirmojo filmavimo moterys išsiskirstė viena kitą vadindamos tikromis draugėmis. „Mes dabar visos kas vakarą susiskambinsime“, - juokėsi jos.  

REKLAMA
REKLAMA

Pirmoji reitingavimo ėmėsi Mama Rock‘n‘Roll, kuri sudarė dešimtuką neištikimybės tema. Pirmąją vietą, o tai reiškė didžiausią tikimybę nueiti į kairę, Mama Rock‘n‘Roll skyrė Ilonai Penkauskienei. „Taip nebūna, kad karalienės turėtų po vieną“, - rėžė Rock‘n‘Roll. Aukštą vietą neištikimybės skalėje ji skyrė ir „Olialia“ pupytei Oksanai Pikul. „Su tokia aparatūra neit į kairę būtų nuodėmė“.

Tuo tarpu 100 vyrų, apklaustų gatvėje, kaip tikėtinai neištikimą moterį, įvardijo šokėją Kristiną Navickaitę – Tiną. „Gyvuliai, vagys, iškrypėliai, - įsiaudrinusi šaukė Tina, - Tegu čia ateina į studiją, nusimauna kelnes ir parodo, ką gali“. Moterys krito iš juoko.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Antroji „Supertorto“ tema buvo skirta grožiui. Čia koleges vertino stilistė ir kirpėja Lina Žvirblytė. Lina daugiausia iškritikavo Dainą Bilevičiūtę ir Oksaną Pikul.

„Iš Dainos galima susidaryti įspūdį, kad ji mano taip: nepatinka, nežiūrėk. Bet tada reikia gyventi miške“, - aiškino Lina. Skyrusi aukštą vietą Oksanai Pikul, stilistė susilaukė karštų „Olialia“ mergaitės priekaištų. „Pas tave visko per daug. Daug sintetikos“ – sakė jai Lina. Oksana bandė prieštarauti, kad tik plaukai jos dažyti, bet merginos ją greitai užčiaupė, prašydamos parodyti nagus... Laimei, daugiau jos neišrenginėjo.

REKLAMA

Daugiausiai reikalaujančių grožio investicijų sąrašo pradžioje atsidūrusi Mama Rock‘n‘Roll nė nebandė susierzinti. „Iš kokių pinigų  per krizę reikia investuoti į savo išvaizdą? Gal Iš Europos sąjungos fondų?“, - kvatojosi Mama Rock‘n‘Roll.

„Supertortas“  - tai netikėtumų, apkalbų, intrigų ir humoro kupina įžymybių laida, toks saldus šou, kad net studija įrengta lyg vienas didelis tortas su rožytėmis.  

Pasaulyje populiarėjantį formatą „Ranking the Stars“ LNK įsigijo iš kompanijos „Outright Distribution". Šis šou nuo 2004 m. liepos rodomas Japonijoje, per "Asahi" televiziją. Šou originali idėja, bemat atrišanti liežuvį net ir didžiausiam tyleniui, yra revoliucinė netgi Japonijai, kur gimsta daug inovatyvių TV projektų. Todėl „Ranking the Stars“ nuo 2004 metų neiškrenta iš populiariausiųjų laidų dešimtuko, reguliariai sutraukdama prie ekranų arti 10 milijonų žiūrovų. Iškalbinga detalė: dėl didelių laidos reitingų norintys reklamuotis turi laukti savo eilės.

Naujas LNK apkalbų šou „Supertortas“ – jau nuo naujojo televizijos sezono.


REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų