REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Metų televizijos atradimas – kalbantis asilas - nuo naujojo sezono per LNK ves pokalbių šou „Antanėlio Lietuva“.

REKLAMA
REKLAMA

„Nors mūsų asilo vardas yra Antanas,  visa filmavimo grupė  jį švelniai šaukia Antanėliu, todėl ir laidos pavadinimas - „Antanėlio Lietuva“. Ši laida – tai subjektyvus Antano požiūris į tai, kas vyksta Lietuvoje. Antanėlio Lietuva – visai kitokia, negu Brazausko Lietuva ar Landsbergio Lietuva“, - pasakojo naujos laidos „Antanėlio Lietuva“  prodiuseris Laurynas Šeškus.

REKLAMA

Pasak Lauryno Šeškaus, Antanėlio Lietuvoje auga žolė, o ne PVM, Antanėlio Lietuvoje žmonės žiūri į akis, Antanėlio Lietuvoje ausys skirtos klausytis ir girdėti, o ne tampyti, Antanėlio Lietuvoje Arūnas Valinskas tebėra TV žvaigždė, o Asta Baukutė – aktorė, Antanėlio Lietuvoje Žydrūnas Ilgauskas žaidžia už Lietuvą, o YVA dainuoja be fonogramos.

Nors Valstybinė darbo inspekcija abejoja galimybėmis laidos vedėju įdarbinti asilą, Lietuvos gyvūnų globos draugija sveikina LNK sprendimą asilui atiduoti naujos laidos vairą.

REKLAMA
REKLAMA

„Asilas – protingas gyvūnas, mokslininkų nustatyta, kad jis yra intelektualus. Asilas užsispyręs, o ne kvailys. O užsispiria jis kovodamas už savo gerovę“, - sako Lietuvos gyvūnų globos draugijos Vilniaus skyriaus pirmininkė Danutė Navickienė.

Tačiau gyvūnų globos specialistė įspėja, kad asilo dalyvavimas laidoje gali būti traktuojamas kaip neleistinas elgesys su gyvūnais.

„Kameros, prožektoriai gali asilui įvaryti streso“, - sakė D. Navickienė.

Dėl galutinio leidimo asilui vesti TV laidą gyvūnų globos specialistai rekomenduoja kreiptis į Valstybinės maisto ir veterinarijos tarnybos Gyvūnų sveikatingumo ir gerovės skyrių.

Kaip jau pranešė LNK, asilui pažadėta savaitinė laida, į kurią jis kvies ryškiausias Lietuvos asmenybes.

Asilas kuklus, bet aktyvus ir pilietiškas, tad žada būti dažnas svečias ir kitose LNK laidose, kuriose pageidauja išsakyti savo poziciją aktualiais klausimais.


REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų