REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

“Prezidentės pritarimo negavęs ministras Rimantas Dagys daugiausia visuomenės pritarimo neteko tuomet, kai vienoje radijo laidoje vienišus tėvus pavadino „bambaliais“.

REKLAMA
REKLAMA

Vėliau ministras teisinosi, kad taip pavadino ne visus vienišus tėvus, o tik geriančius vienišus tėvus,”- teigia “Balsas.lt” ir LNK.

REKLAMA

Netgi manau, kad kai kas, išgirdęs šiuos žodžius, gerokai pyktelėjo bent už dalį teisybės… Atpažino, “skant”, save.

Vienas iš gėdingiausių šios vyriausybės kompromisų, mano nuomone, būtų atsisakymas pakirpti išmokos už vaiką mamai lubas iki žadėtų 3 500 litų. Jei bus nepatenkintų, tegul man tiksliai įvardija – koks nuošimtis mamų sąžiningai, be manipuliacijų, Lietuvoje galėjo užsidirbti 7 000 litų mėnesinės išmokos? Ar tos protestavusios mamytės žino apie vidutinę realią pašalpų sumą bei su ja susijusias galimybes? Ligi šiol maniau, kad dėl pinigų vaikus gamina tik socialiniai autsaideriai…

REKLAMA
REKLAMA

Aš, kaip ir daugelis kolegų žurnalistų, manome, kad viskas paprasčiau ir banaliau. Nei partija, nei Dalia Grybauskaitė nedovanos už kitką. Prezidentinės kampanijos metu dienraštis “Respublika” apie dabartinę prezidentę pasisakė vienareikšmiškai ir nesirinkdamas frazių bei epitetų. Tuo pat metu, R. Dagys minėtame leidinyje reiškėsi savo pasisakymais ir socialine reklama. Už viską reikia mokėti, ministre… Ne visada tam galima panaudoti biudžeto pinigus. Kartais reikia ir gabalėlio karjeros.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų