REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Mantas su „Most Wanted“ lėbaus klube „Gravity“

Mantas ir jo komanda rugpjūčio 14 dieną, klube „Gravity“ kviečia visus pasilinksminti „Most Wanted“ stiliumi. „Superinių“ vakarėlių  vardą turinčio „Gravity“ ir „Most wanted“ sintezė - daug žadanti.

REKLAMA
REKLAMA

Abu lengvai išprotėję ir nevaldomi. O jei dar pridėsime klube šokantį ir su visais bendraujantį Šūdašalmį, Manto pokštus ir siurprizus, DJ Berlogą ir DJ Tomą BOO (Boogaloo) - skamba beprotiškai!

REKLAMA

Tomas BOO ketina apsiginkluoti visa 10 metų kaupta patirtimi ir pasinaudoti paties Boogaloo judėjimo prieskoniais, kad tik Jus įkaitintų.  

Ir tai dar ne viskas! MTV komanda žada atsigabenti filmavimo grupę, todėl visi norintys palikti žinutę „Mots Wanted“ laidai, meilės prisipažinimą Mantui ar Šūdašalmiui, išsakyti prašymus – bus išgirsti, išklausyti ir nufilmuoti. 15 minučių šlovės akimirka garantuota. Ką vėliau su šiais nufilmuotais vaizdais darys Mantas, nėra žinoma net pačiam MTV kanalui.

REKLAMA
REKLAMA

Negana to, drąsusis „Most Wanted“ vedėjas ruošiasi patenkinti visus Jūsų troškimus... Bent jau muzikos srityje. Vakarėlio metu, jis pats stos už pulto ir gros Jūsų pačių išrinktas dainas. Pasisakyti už savo mylimiausius gali MTV tinklapyje – www.mtv.lt.

„Jei net tiesioginiame eteryje darau tai ko nedaro niekas kitas, įsivaizduokit ką galiu padaryt vakarėlio meto. Chebra, linksminsimės taip, kaip nesilinksmina nė vienas klubas. Pažadu. Laukiu visų.“, – savo kreipimąsi dėstė Mantas

Vasara sėdėti namuose nuodėmė. Ateik ir pasilinksmink „Most Wanted“ stiliumi. Rugpjūčio 14d., klube „Gravity“.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų