REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Buvusi pirmoji pasaulio moterų teniso raketė 26-erių metų belgė Kim Clijsters, palikusi didįjį sportą prieš daugiau dvejus metus (2007 metų gegužę), jau šiandien vėl įžengs į teniso kortus ir sužais oficialų mačą.

REKLAMA
REKLAMA

Per 2 metus trukusią pertrauką K. Clijsters ne tik išsigydė ją pastoviai kankinusias traumas, bet ir ištekėjo bei pagimdė dukrą Jadą.

REKLAMA

Nors anksčiau buvo skelbta, kad Belgijos tenisininkės planuose – rugpjūčio mėnesio pabaigoje prasidėsiantis prestižinis „US Open“ turnyras, tačiau K. Clijsters, panašu, nusprendė taip ilgai nelaukti ir sudalyvauti jau Sinsinatyje vyksiančiame turnyre „Western and Southern Financial Group Womens Open“, kurio prizų fondą sudaro net 2 mln. JAV dolerių, o vėliau ir Toronto „Rogers Cup“ varžybose.

Tiesa, pirmoji Sinsinatyje K. Clijsters laukianti varžovė – labai grėsminga. Tai – prancūzė Marion Bartoli (WTA 13), kurios šių metų pergalių ir pralaimėjimų balansas yra net 35:14. Be to, M. Bartoli neseniai laimėjo Stanforde vykusį „Bank of the West Classic“ turnyrą, kurio finale pranoko pačią Venus Williams.

REKLAMA
REKLAMA

K. Clijsters, prieš ryždamasi oficialiai grįžti į teniso kortus, septynis mėnesius intensyviai treniravosi ir iš visų jėgų liejo prakaitą siekdama susigrąžinti kuo geresnę sportinę formą.

Paklausta, ko tikisi iš šio sugrįžimo, belgė nevyniojo žodžių į vatą:

„Nesiruošiu vilktis pirmojo WTA reitingo šimtuko pabaigoje. Sieksiu vėl sugrįžti į moterų teniso elitą ir kovoti dėl titulų.“

Priminsime, kad per ligšiolinę savo karjerą Belgijos atstovė laimėjo 11 dvejetų ir 34 vienetų turnyrus, tarp kurių ir pergalė 2005 metų „US Open“ varžybose.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų