REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Los Andžele palaidotas dainininkas Michaelas Jacksonas, apie tai pirmadienį, rugpjūčio 10 dieną, pranešė atlikėjo šeimos advokatas Brianas Oxmanas, rašo "SkyNews".

REKLAMA
REKLAMA

Jacksono šeimos atstovo teigimu, popmuzikos karalius buvo palaidotas "Forest Lawn" kapinėse netrukus po to, kai jo smegenys, išimti medicininiams tyrimams, buvo grąžinti jo šeimai.

REKLAMA

Skelbiama, kad gedulingoje ceremonijoje dalyvavo tik Jacksono artimieji. Vis dėlto tikslios laidotuvių datos Oxmanas neįvardino. Žinoma tik tiek, kad jo smegenys giminėms buvo grąžinti rugpjūčio 8 dieną.

Žinia, kad Jacksono šeimos nariai pagaliau apsisprendė dėl jo palaidojimo vietos, pasirodė rugpjūčio 7 dieną. Anksčiau giminaičiai ilgai negalėjo sutarti: Jacksono motina norėjo, kad laidotuvės įvyktų "Forest Lawn", o dainininko brolis Jeremy ir tėvas Joe reikalavo jį palaidoti Neverlando rančos teritorijoje.

REKLAMA
REKLAMA

Michaelas Jacksonas mirė 2009 metų birželio 25 dieną, būdamas 50 metų. Dainininko mirties priežastis iki šiol nepatvirtinta. Pagal vieną iš versijų, atlikėjas, kuris likus keletui dienų iki mirties intensyviai repetavo naująją koncertinę programą "This Is It!", galėjo mirti nuo stipraus poveikio preparato propofolo dozės. Kol kas nepatvirtintais duomenimis, šią medžiagą patologoanatomai rado Jacksono organizme kartu su kitu preparatu - alprazolamu. Šie vaistai vartojami nerimo neurozių ir depresijos gydymui.

Po Jacksono mirties buvo padaryti du jo kūno skrodimai - antro skrodimo prašė giminės. Prieš keletą dienų jie reikalavo tai padaryti trečią kartą, bet kūną apžiūrėjęs patologoanatomas pareiškė, kad tai neįmanoma.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų