REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Kauno „Žalgirio“ ir nacionalinės vyrų krepšinio rinktinės gynėjas Mantas Kalnietis, ilgą laiką vadintas svajonių jaunikiu, penktadienį tapo svajonių vyru.

REKLAMA
REKLAMA

Vakar Kaune 22 metų Mantas sumainė žiedus su dailia juodaplauke - savo bendraamže Mingaile. Jaunavedžiai ištikimybę vienas kitam prisiekė Vytauto Didžiojo bažnyčioje Kaune. Vėliau pora savo santuoką įregistravo ir Kauno rotušėje. Jaunieji bei juos lydintieji asmenys į vestuvių ceremoniją atvyko šešiais galingais automobiliais „Mitsubishi Lancer Evoliution“.

REKLAMA

Su Mingaile žaidėjas draugavo mažiau nei metus. Beje, nuotaka pasirinko vyro pavardę ir tapo Kalniete.

Paklaustas, kuo sužavėjo Mingailė, M.Kalnietis buvo lakoniškas: „Turėjo visas geras savybes. Dabar dar sunku kalbėti, nes gerai nesuprantame, kas vyksta. Esame labai laimingi.“

Sutuoktinių pasveikinti atėjo būrys krepšininkų: Atėnų „Panathinaikos“ žaidėjas Šarūnas Jasikevičius, jo brolis Vytenis, žalgiriečiai Jonas Mačiulis, Žygimantas Janavičius, Povilas Butkevičius, Tadas Klimavičius, krepšininkai Paulius Jankūnas su sūneliu ir Steponas Babrauskas, „Žalgirio“ klubo atstovai.

REKLAMA
REKLAMA

Tačiau svaiginama vestuvių šventė truko tik dieną. Šiandien Mantas kartu su rinktinės kandidatais toliau plušės gintariniame pajūryje - rengsis artėjančiam Europos krepšinio čempionatui Lenkijoje.

Mantas tikriausiai taps pagrindiniu nacionalinės komandos įžaidėju, nes Š.Jasikevičius atsisakė atstovauti rinktinei.

Šiais metais sportininkas baigė verslo vadybos studijas Kaune Vytauto Didžiojo universiteto Ekonomikos ir vadybos fakultete.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų