REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Žalia ir balta apranga vilkintys žalgiriečiai jautėsi lyg ant podiumo žingsniuodami su naujais „Champion“ marškinėliais. Taip baigėsi penktadienio popietę surengtas ŪBIG valdomo Kauno „Žalgirio“ artėjančio sezono aprangos pristatymas.

REKLAMA
REKLAMA

Keliomis minutėmis anksčiau klubo vadovai ir sportinės aprangos gamintojo „Champion“ atstovai Lietuvoje oficialiai pasirašė 3 metų bendradarbiavimo sutartį, pagal kurią žalgiriečiai bus ne tik aprūpinti apranga, bet ir sulauks finansinės paramos iš naujųjų partnerių.

REKLAMA

Nuo galvos iki kojų „Žalgirį“ aprengsianti „Champion“ kompanija kokybišką sporto aprangą siuva jau 90 metų. Kompanijos atstovas Baltijos šalyse Vilmantas Aušra, parašu patvirtinęs „Champion“ įsipareigojimus, džiaugėsi, kad nuo šiol „Champion“ dėmesiu bus apgaubtas Lietuvos krepšinio simbolis – Kauno „Žalgiris“.

„Didžiuojamės tapę „Žalgirio“ rėmėjais. Mums garbė, kad Lietuvą Eurolygoje reprezentuojanti komanda vilkės „Champion“ aprangą. Esame pajėgūs vykdyti visus žalgiriečių pageidavimus, todėl naujoji apranga atrodys ne tik solidžiai, bet ir atitiks visus aukščiausios kokybės standartus“, - sakė „Champion“ atstovas.

REKLAMA
REKLAMA

Naujuosius marškinėlius apžiūrėjęs Kauno „Žalgirio“ generalinis direktorius Paulius Motiejūnas pažymėjo, kad šią vasarą klube vykstančios permainos atneša puikius rezultatus.

„Po sudėtingo praėjusio sezono „Žalgiris“ grįžta su nauja jėga, nauja klubo politika ir strategija. Prie šių visų teigiamų permainų prisidėjo ir sėkmingos derybos su vienu didžiausių sportinės aprangos gamintojų. Džiaugiamės, kad „Žalgirio“ vyrus rengs įmonė, kuri puošia Europos ir pasaulio krepšinio grandus – tai didelis žingsnis į priekį“, - sakė „Žalgirio“ direktorius.

„Champion“ jau ilgus metus bendradarbiauja su garsiausiais Europos krepšinio komandomis, tokiomis kaip Sienos „Montepaschi“ ar dukart Eurolygos čempione Bolonijos „Virtus“. Lietuvoje šio pasaulinio prekės ženklo sportinę aprangą vilkės tik Kauno „Žalgirio“ krepšininkai.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų