REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Ko Rūta Ščiogolevaitė pavydi Šorenai?

Šokių projekte „Šok su manimi“ TV3 žiūrovai pamatys dar vieną puikiai visiems pažįstamą pramogų pasaulio atstovę – iš Gruzijos į Lietuvą atkeliavusią, muzikiniame projekte suspindėjusią Šoreną.

REKLAMA
REKLAMA

Ji naujam iššūkiui įnirtingai ruošiasi kartu su bene daugiausiai kartų Lietuvos šokių projektuose dalyvavusiu Deividu Meškausku. Mergina, galinti pasigirti profesionalios šokėjos figūra, kaip ir kiti šokiui nusiteikę dalyviai pasakoja apie sunkumus repeticijos salėse ir apie malonumus, dėl kurių ir ryžosi dalyvauti šiame šou.

REKLAMA

„Man skauda ir kojas, ir nugarą. Treneris sako, kad kai pradedi mokytis šokti, daug ką darai netinkamai, todėl ir pasitempia įvairios kūno vietos, tuomet svajoji apie masažą. Bet aš, nuvijusi šalin repeticijų nuovargį, apsisprendimu labai džiaugiuos, nes man šokti patinka. O nuostabiausia šiame šou – suknelės. Kai atėjau jų rinktis, netvėriau džiaugsmu. Aišku, jos man labai neįprastos, tačiau labai gražios. Niekaip negalėjau išsirinkti, matavausi vieną po kitos ir visos labai patiko“, – šypsosi Šorena.

REKLAMA
REKLAMA

Mergina džiaugiasi ne tik suknelėmis, bet ir patyrusio žavaus partnerio Deivido Meškausko draugija. O kaip į tai reaguoja Rūta Ščiogolevaitė, kurios draugystė su Deividu ir užsimezgė šokių projekte?

„Ji pavydi, tik ne Šorenai, o kad mes šokam. Rūta labai mėgsta šokti. Jei mes būnam susitarę susitikti po repeticijos, ji net neužeina į salę, nenori mums trukdyti. Po repeticijos susėdam trise kokioje kavinėje ir diskutuojam kokią muziką pasirinkti, kokią šokio kombinaciją pritaikyti“, – sako ne pirmą kartą šokių projekte dalyvaujantis Deividas Meškauskas.





Šorena ir Deividas, TV3 nuotr.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų