REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Tadas Klimavičius lieka Kauno „Žalgiryje“

Puolėjas Tadas Klimavičius dar mažiausiai metams lieka Kauno „Žalgirio“ komandoje. Ketvirtadienį 26 metų krepšininkas oficialiai padėjo parašą po nauja sutartimi, sudaryta pagal formulę 1+1, klubui išlaikant teisę pratęsti kontraktą antrajam sezonui.

REKLAMA
REKLAMA

„Turėjau pasiūlymų iš Graikijos ir Italijos klubų, tačiau viską apsvarstęs nusprendžiau neišvykti iš Kauno. Komanda rungtyniaus Eurolygoje, dirbsiu su pažįstamais treneriais, kartu su šeima galėsiu gyventi namuose“, - priežastis nulėmusias apsisprendimą likti „Žalgiryje“ vardijo T.Klimavičius.

REKLAMA

Jau antrą vasarą iš eilės individualiam pasiruošimui aukojantis 204 cm ūgio kaunietis kitą sezoną į kovas krepšinio aikštelėse stos dar labiau sutvirtėjęs. „Laisvus mėnesius stengiuosi išnaudoti ne tik atostogoms ir poilsiui, bet ir savo kūno stiprinimui. Kiekvieną vasarą bent po kelias savaites intensyviai dirbu pagal specialiai sudarytą programą ir jaučiu, kad sezono metui tai padeda man kautis po krepšiais, tapti geresniu krepšininku“, - atskleidė žalgirietis.

Prieš praėjusio sezono pradžią iš Graikijos į „Žalgirį“ grįžęs T.Klimavičius buvo svarbus komandos narys. Lietuvos krepšinio lygos (LKL) čempionate jis vidutiniškai rinkdavo po 10,1 taško ir atkovodavo po 6,8 kamuolio.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų