REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Šiame „Formulė–2“ lenktynių sezone „Star 1 Airlines“ rems perspektyviausią Lietuvos lenktynininką, siekiantį laimėti „Formulė–2“ ir debiutuoti „Formulė–1“ lenktynėse. Bendrovė pasirašė partnerystės sutartį su lenktynininku Kazimieru Vasiliausku, sieksiančiu tapti pirmuoju sportininku iš Lietuvos, dalyvaujančiu „Formulė–1” varžybose.  

REKLAMA
REKLAMA

Sėkmingai „Formulė–2” rungtynėse debiutavęs 19-metis sportininkas iš Lietuvos užsibrėžė tikslą kitame sezone iškovoti pirmąją vietą ir debiutuoti „Formulė–1” testuose. Tokius jo siekius parėmė lietuviška skrydžių bendrovė „Star 1 Airlines”.

REKLAMA

Anot sportininko rėmėjo „Star 1 Airlines“ vadovo Martyno Laivio, bendrovė numatė remti visą sportininko karjerą nuo debiuto „Formulė–2” iki dalyvavimo „Formulė–1” lenktynėse.

Tai būtų pirmas kartas šalies istorijoje, kuomet vienose prestižiškiausių lenktynių pasaulyje būtų atstovaujama Lietuva.

„Formulė–1“ varžybos yra pagrindinis mano tikslas nuo tos dienos kai pradėjau domėtis autosportu. Tam atiduodu visą savo patirtį ir žinias. Degu noru laimėti ir manau, kad turiu tikrai realius šansus tapti pirmuoju lietuviu, dalyvausiančiu „Formulė–1“ varžybose“, – sako Kazimieras Vasiliauskas.

REKLAMA
REKLAMA

„Star 1 Airlines” vadovo Martyno Laivio teigimu, pasiekti sportiniai Kazimiero rezultatai tik patvirtina, kad Lietuva  turi labai realias galimybes debiutuoti „Formulė–1”.

„Kiekviena iniciatyva, garsinanti Lietuvą yra labai svarbi. Šiuo bendradarbiavimu, siekiame skatinti Lietuvos vardo garsinimo rėmimą ir mūsų nedidelės šalies dideles pergales. Matydami pasiektus Kazimiero rezultatus, esame tikri, kad jo dėka, Lietuva turi labai realias galimybes debiutuoti pačiose svarbiausiose pasaulio „Formulės–1“ varžybose“, – sako Martynas Laivys, „Star 1 Airlines” vadovas.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Pasak Kazimiero Vasiliausko, jo bendradarbiavimas su bendrove bus atspindėtas jau artimiausiose lenktynėse rugpjūčio mėn.

„Jau kitą savaitę Lietuvos įmonės „Star 1 Airlines“ vardu bus paženklintas „Formulė–2“ bolidas. Dėsiu visas pastangas, kad ateityje tas pats prekinis ženklas puoštų ir „Formulė–1“ bolidą“, – sako lenktynininkas.

Rugpjūčio 14-16 d. Kazimieras Vasiliauskas dalyvaus jau penktame šio sezono „Formulė–2“ lenktynių etape Doningtono mieste, Jungtinėje Karalystėje.  Po paskutinių lenktynių sportininkas užima 9 vietą ir turi sukaupęs 13 taškų. O „Formula Palmer Audi“ čempionate Kazimieras užima garbingą 2 vietą ir rugpjūčio 22-23 d. vyksiančiose varžybose, Brands Hatch trasoje, sieks pakilti į lyderio poziciją.

Skrydžių bendrovė „Star 1 Airlines“ priklauso įmonių grupei „Star Team Group“, kuri valdo ir kelionių organizatorių „Star Holidays“.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų