REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Penktadienį į „Woo“ eina kekšės ir banditai

„Woo“ šokiai veda tave iš kelio. Šį penktdienį, rugpjūčio 7 d., į labiausiai nušoktą Vilniaus rūsį kviečia  glamūrinis gangbang‘as – diskotekoje  „One night in Bangkok“ dulkes nuo nelūžtančių electroclash ritmų nupūs net keturi šokių vedėjai.

REKLAMA
REKLAMA

Pulto miledi ir šokėjų akių medus Deficitas, jaunimo gretų šviesulys St. Stereo (Love in Slow Motion),  Naglis ir Ramybė iš Hockey Punks žada visiškai sintetinę diskoteką, sukaltą pagal geriausias 2004-ųjų šokių madas. Dar daugiau žada pageidaujamas vakarėlio apdarų kodas – penktadienį visi pasipuošę kaip kekšės ir banditai į šokius pateks nemokamai.

REKLAMA

Šis kekšių ir banditų vakaras, pasak „Woo“ pramogų skyriaus, yra subalansuotas patyrusiems reiveriams, bet tinka tiems, kas paskutinį kartą šoko pagal 1984 m. šokių aikštelių žudiką “One night in Bangkok“.

Išdrįsk į „Woo“ atsivesti aštriausią savo garderobą – karščiausia sintetinė diskoteka nori tavęs pasiruošusio. „Penktadienį leisk sau ... “, skelbia penktas „Woo“ ideologijos punktas. Todėl primename, kad mėgstantys elektrą tiesiai šokių aikštelėje šį penktadienį, nuo 23 val.  renkasi vakarėlyje „One night in Bangkok“. „Woo“ durys atsiveria už 10 Lt, kojos šokių aikštelėje linksta nemokamai.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų