REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Naujo mėnesio pradžia visuomet reiškia ir naują lapą „Vakaro žinių“ kalendoriuje.

O iš rugpjūčio lapo su Jumis flirtuoja ir žaviai šypsosi tikra praėjusio šimtmečio gražuolė, šelmiškai žaidžianti su šunimi ir kraunanti lagaminą... Juk vasara! O atostogų niekada nebūna per daug... Ypač šiai minčiai galėtų pritarti šio mėnesio gražuolė Renata Narkūnaitė, pastaruoju metu sunkiai ištaikanti laisvą minutę, ką jau kalbėti apie atostogas... Tačiau didelis užimtumas – ne bėda, jei darbas teikia malonumą, mano Renata.



Tapo apsišaukėlių  auka

REKLAMA
REKLAMA

Prieš kelis mėnesius apie Renatą netilo kalbos, o žurnalistai ją atakavo skambučiais: visus domino ne tik „Olialia“ mergaitė Renata, bet ir Renata, įveikusi vieną baisiausių ligų – kraujo vėžį. Tada ji lyg ir dingo. Bent jau taip atrodė jos gerbėjams, redakciją atakavusiems „Kur dingo Renata?“, „Grąžinkite mums Renatą!“ turinio laiškais. „Mano dingimas labai paprastai paaiškinamas. Ne tik  studijuoju ekonomiką, bet ir pradėjau naują bei labai atsakingą darbą, vadovauju vienam verslui, labai daug dirbu, todėl ankstesnėms mano veikloms laiko ne tiek daug ir lieka. Sunkiausia, žinoma, buvo pradžia, tad dabar jau džiaugiuosi galėdama atsikvėpti. Pasiilgau „Olialia“ projekto, tad galite tikėtis artimiausiu metu mane matyti dažniau“, - džiugino savo gerbėjus R. Narkūnaitė.

REKLAMA

O lygiai prieš savaitę  ji savo gerbėjų klube aptiko ir ne itin malonų dalyką.  „Pagūglinau“ save: ogi žiūriu, man sukurtas gerbėjų  klubas. Pradėjau jame naršyti – o ten jau yra viena Renata, visiems pasakojanti apie mano neva gyvenimą Lenkijoje, kur aš dirbu modeliu, dar kažkuo užsiimu... Nustebino toks kažkieno noras apsimesti kitu žmogumi. Niekada to nesuprasiu“, - pasakojo „Vakaro žinių“ kalendoriaus mergaitė.

REKLAMA
REKLAMA

Pavogė svajonių mėnesį


„Olialia“ projektas man – labai artimas, smagu kartais atsidurti toje prožektorių šviesoje, užlipti ant scenos, susipažinti su žmonėmis, dalyvauti kokiose pramoginėse akcijose, paįvairinti gyvenimą. Be to, dalyvaudama jame suradau labai gerų draugių“, - plačiai šypsodamasi kalbėjo Renata. Buvimas „Olialia“ mergaite jai – tam tikras įvertinimas.

O iš visų veiklų  „Olialia“ projekte jai bene didžiausią įspūdį  darė fotosesija šių metų „Vakaro žinių“ kalendoriui. „Taip, tai buvo viena iš mano svajonių“, - prisipažino mergina ir pridūrė, kad mielai sutiktų šiam kalendoriui nusifotografuoti ir dar kartą.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

„Įdomiausia, kad šioje nuotraukoje aš kitokia,  net nepažinau savęs pirmą kartą versdama kalendorių. Fotosesijoje dėvėjau peruką – galbūt jis mane ir pakeitė neatpažįstamai?“ - svarstė Renata, kuriai fotosesijos dieną daugiausiai rūpesčių kėlė baimė išvis nepatekti į kalendorių. Juk nuotraukos galėjo ir nepavykti.

„Labiausiai norėjau papuošti savo gimtadienio mėnesį arba vasarą – rugpjūtį. Beje, šis mėnesis tarp kalendoriaus mergaičių – pats populiariausias. Jos mane juokais kaltino pavogus svajonių mėnesį“, - juokėsi prisiminusi gražuolė.



Grožio ginklu naudotis netenka

REKLAMA

Įdomu, ar solidžios direktorės pareigos nesikerta su seksualiu ir valiūkišku „Olialia“ mergaitės titulu? „Tikrai ne, netgi priešingai – klientai džiaugiasi matydami mane, tokią „lėlytę“, su manimi tvarkydami verslo reikalus. Tačiau derybose man gelbėja ne grožis, o protas ir iškalba, nes dauguma mūsų partnerių, su kuriais tenka bendrauti – moterys. O jų juk nesuviliosiu!“ - šypsojosi sėkmės lydima „Vakaro žinių“ kalendoriaus deivė.

Aušra Prasauskaitė


Raimundo Adžgausko, Olialia.lt archyvo nuotr.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų