REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Į „Exit“ vasaros rezidenciją sugrįžta E. Dragūnas su SEL

Klubo „Exit“ vasaros rezidencijoje Palangoje garsiai kaukši plaktukai.

Šokių aikštelėje plečiama scena, kurią rugpjūčio 7 dieną, penktadienį, okupuos Egidijus Dragūnas su grupe SEL. Be konkurencijos skandalingiausią Lietuvos atlikėją, sugrįžtantį į Palangą su visa komanda, sveikins klubo vasaros rezidentas Mindaugėlis.

REKLAMA
REKLAMA

Laukia ažiotažo

„Birželio pabaigoje vykęs pirmasis Selo pasirodymas nepaliko abejingų. Neabejojame, kad ir šįkart kils panašus ažiotažas, todėl į renginį rekomenduojame nevėluoti. Kaip ir praėjusį kartą, įkaitusią publiką gaivinsime galingų šalto oro patrankų gūsiais“, - sakė „Exit“ vasaros rezidencijos atstovai.

REKLAMA

SEL gerbėjai klube išgirs naujausių kūrinių iš šiuo metu kuriamo jubiliejinio, jau dešimtojo, grupės albumo. „Aš galiu drąsiai teigt, kad tai bus geriausias albumas Lietuvoj, tiek savo tematika, tiek skambėjimu. Mes apjungiam tiek elektroniką, tiek pop, tiek hip-hopą į vieną bendrą. Skambės įdomiai“, - vienam interneto portalui yra sakęs kuklumu nepasižymintis E. Dragūnas.

Artėjantis koncertas neapsieis ir be populiariausių SEL hitų, kuriems Egis pritaikė naujas aranžuotes. Tarp jų – į Lietuvos pop muzikos istoriją įrašytas „Kiemas“, „Kontrolinis šūvis“, „Kašio fanatas“, „Svetimi“, „Saulės miestas“ ir daugelis kitų.

REKLAMA
REKLAMA

Išgėręs ant scenos? Ne!

„Dabar turim ir savo garso režisierių, ir savo apšvietėją, ir žmogų, kuris dirba su video projekcijom. Žodžiu, mūsų yra net dvylika“, - sako E. Dragūnas. Specialiai artėjančiam koncertui išplėstoje „Exit“ rezidencijos scenoje SEL pasirodys penkiese – Egis, pritarianti vokalistė ir dar trys muzikantai.

„Aš išrankus esu, turiu labai daug pasiūlymų kur grot. Organizatoriai gali vykdyti raiderį – tiek techninį, tiek spręsti finansinius dalykus. Tai nereiškia, kad mus galima pamatyt“, - teigia E. Dragūnas, neslepiantis, kad šiuo metu SEL pasirodymai yra brangiausi Lietuvos muzikos rinkoje.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Ar įsiaudrinusios gerbėjos skiria Selui pasimatymus po koncertų? „Groju jau septyniolika metų ir niekada sau neleidžiu tokio dalyko. Lygiai kaip, pavyzdžiui, išgėrusiam išeiti ant scenos. Tai yra man nesuprantama“, - nukerta bulvarinių spaudos puslapių herojus nr. 1.

E. Dragūnas laikomas vienu ryškiausių lietuviškos muzikos kultūros kūrėjų. SEL darbo vaisiai – 9 hip hop ir elektroniniais ritmais pulsuojantys albumai, 5 singlai, 2 geriausių dainų rinkiniai ir dokumentinis DVD filmas.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų