REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Po keturis mėnesius trukusių intensyvių atstatymo darbų ir nuoširdžios savanorių pagalbos legendinis sostinės klubas „Brodvėjus Pub“ atveria savo duris.

REKLAMA
REKLAMA

Rugpjūčio 7 d., penktadienį, klubo šeimininkai žada pašėlusias 9-ojo gimtadienio linksmybes kartu su populiariausiomis lietuviškomis grupėmis.

REKLAMA

Dėl pavasarį muzikinį klubą suniokojusio gaisro vilniečių ir miesto svečių pamėgta vieta buvo priversta sustabdyti savo veiklą. Susitelkus ištikimiausiems lankytojams, klubo šeimininkams ir kokybiškai muzikai neabejingiems bendraminčiams „Brodvėjus Pub“ nuo rugpjūčio pradžios kviečia prisiminti pašėlusius vakarėlius ir įvertinti naująjį klubo interjerą.

„Nepaprastai džiaugiamės vėl galėdami pakviesti visus išsiilgusius savo „antrųjų namų“. Per šiuos atstatymo mėnesius įsitikinome, kad turime daugybę bendraminčių, kurie prisidėjo prie klubo atnaujinimo ir pinigais, ir darbais, ir nuoširdžiais patarimais. Jausdami tokį palaikymą stengėmės kuo greičiau susitvarkyti ir kartu atšvęsti jau 9-ąjį gimtadienį. O jis bus audringas“, - žadėjo „Brodvėjus Pub“ direktorius Tomas Juknevičius.

REKLAMA
REKLAMA

Per atidarymą kartu su klubo svečiais „gyvai“ atliekama muzika dalinsis ir taures už naują pradžią kels būrys muzikinės scenos profesionalų, kurie ir ateityje pasirodys ,,Brodvėjus Pub“ rengiamuose koncertuose kartu su daugeliu kitų klubo senbuvių pamėgtų kolektyvų.

Atsikvėpti po šokių panorusieji turės galimybę apsidairyti kardinaliai pasikeitusiame klube ir  kartu su bičiuliais aptarti naująjį interjerą. Viena garbingiausių „Brodvėjus Pub“ vietų taps specialiai sukurta „šlovės siena“, kurioje bus įamžinti visi pagelbėjusieji atstatyti beveik dešimtmetį gyvuojantį klubą.

„Brodvėjus Pub“ atidarymas – rugpjūčio 7 d. 20 val. Įėjimas nemokamas.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų