REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Karščiausią metų mėnesį "Veidų lenktynėse" suliepsnojo jausmai. Tie, kurių gyvenime netrūko meilės, užėmė aukščiausias vietas matomiausiųjų lenktynėse.

REKLAMA
REKLAMA

Štai Goda Sabutytė, dabar jau - Alijeva, į liepos mėnesio "Veidų lenktynių" etapą įsitraukė beveik paskutinę akimirką. Bet tai jai nesutrukdė pasiekti įtikinamos pergalės. Godos ir jos mylimojo Rolando Alijevo šventė jau vadinama metų vestuvėmis. O iškilmių nuotraukos netruko apskrieti spalvotus žurnalus.

REKLAMA

Ilgą laiką pirmoje vietoje buvusiai Nijolės Narmontaitės ir Pauliaus Kovo porai beliko užleisti kelią aistringai jaunystės meilei - romantiškomis piršlybomis prezidentūros kieme nustebinusiai porai liepos mėnesio matomiausių veidų sąraše atitenka antroji pozicija.

Tikėkimės, kad meilė nepasitraukė ir iš Džordanos Butkutės gyvenimo - juk būtent dėl naujai užgimusių jausmų taksistui Elegijui dainininkė sulaukė tiek spaudos dėmesio.

REKLAMA
REKLAMA

Nauja mylimąja gali džiaugtis ir aktorius Ramūnas Rudokas - po skyrybų su ilgamete drauge ir sužadėtine Indre Mišeniovaite jo vienatvė netruko ilgai. Dabar aktoriaus glėbyje šildosi šviesiaplaukė Kamilė.

Vienatvė pasitraukė ir iš Berneen gyvenimo: dainininkė jau gali džiaugtis vyro Andriaus draugija. Kad netektų vėl išsiskirti pora nutarė ekonominio nuosmukio pabaigos palaukti Katare.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų