REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Savaitgalį per eismo įvykius keliuose žuvo du žmonės, dar vienas sužeistas.

Kaip praneša Policijos departamentas, penktadienį apie 16.50 val. Vilniuje, Pilaitės prospekte prie A. P. Kavoliuko gatvės esančio gyvenamojo namo, automobilis "VW Golf", vairuojamas J. V. (gim. 1986 m.), ir automobilis "Mitsubishi Pajero", vairuojamas M. K. (gim. 1983 m.), nereguliuojamoje pėsčiųjų perėjoje partrenkė ir mirtinai sužalojo 48 metų vyrą.

REKLAMA
REKLAMA

Skaudi nelaimė įvyko ir Utenos rajone, kelio Kupiškis-Utena 42-ajame kilometre. Penktadienį apie 15 val. automobilis "Renault Safrane", vairuojamas 43 metų vyriškio, nuvažiavo nuo kelio ir atsitrenkė į griovio šlaitą. Per eismo įvykį vairuotojas žuvo.

REKLAMA

Šeštadienį 17.50 val. Klaipėdoje, Kooperacijos gatvėje, automobilis "Nissan Sunny", vairuojamas K. T. (gim.1974 m.), apvažiuodamas stovinčius automobilius susidūrė su iš priekio važiavusiu automobiliu BMW 325, kurį vairavo Policijos mokyklos kursantas O. Š. (gim. 1989 m.).

Eismo įvykio metu buvo sužalotas buvo sužalotas būsimasis policininkas. Jaunuolis dėl kairio dilbio sumušimo gydomas ambulatoriškai.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų