REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Nors naujienų apie naujus elektromobilius arba originalius jų koncepcinius variantus būna žymiai daugiau, tačiau nemiega ir motociklų gamintojai – štai kompanija „Zero Motorcycles“ pristatė naują elektrinio motociklo modelį, kuris, kompanijos teigimu, kol kas bus pats universaliausias rinkoje.

REKLAMA
REKLAMA

Elektriniai motociklai sparčiai populiarėjo pastaruosius kelerius metus, tad nekeista, jog gerėjo ir jų techninės charakteristikos. Vis dėl to kol kas elektriniai motociklai buvo projektuojami miestų sąlygoms – geriems keliams ir santykinai nedidelėms apkrovoms. Tuo tarpu kompanija „Zero Motorcycles“ pristatė kiek kitokios paskirties modelį „Zero DS“ – tinkamą ne tik asfaltui, bet sudėtingam miškų takeliui.

REKLAMA

Naujasis modelis gali išvystyti 55 mylių per valandą greitį (beveik 90 km/h). Nors kompanija gamina daugybę elektrinių motociklų modelių, kurių greitis 50 mylių per valandą, tačiau „naujasis „Zero DS“ modelis yra išskirtinis - skirtas tiems, kurie nori pajusti važinėjimo laisvę, - teigė „Zero Motorcycles“ vadovas Gene Banman. – Tai universaliausias visame pasaulyje elektrinis motociklas. Vairuotojas gali važiuoti ne tik asfaltu, bet ir per purvą“.

REKLAMA
REKLAMA

Motociklas „DS“ turi kietą pakabą, tvirtus ratus bei dvigubas sportines padangas. Jo rėmas pagamintas iš aliuminio, naudojamo orlaiviams. Kompanija „Zero“ teigia, kad šis motociklas yra beveik 100 proc. perdirbamas. Daugiau techninių parametrų galite peržiūrėti gamintojo puslapyje. Motociklo dabartinė kaina – 9950 dolerių.

Šiame filmuke pademonstruotos „Zero DS“ galimybės.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų