REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Garsus aktorius ir režisierius Melas Gibsonas viename naktiniame Los Andželo klube sumušė paparacą, bandžiusį nufotografuoti jį ir jo draugę Oksaną Grigorjevą.

REKLAMA
REKLAMA

Bent jau taip, interneto portalo „WorstPreviews“ teigimu, policijos nuovadoje tvirtino nukentėjusysis.

REKLAMA

Skelbiama, kad Gibsonas su Grigorjeva atvyko į klubo „Playhouse“ atidarymą, kur jį pasitiko leidinio „Life & Style“ korspondentė. Į prašymus baigti fotografuoti mergina nekreipė dėmesio, tuomet vienas iš klubo apsaugininkų atėmė fotoaparatą ir išėmė iš jo atminties kortelę.

Vėliau mergina paprašė savo draugo vardu Karlis Gajevskis toliau fotografuoti. Gibsonas nesusitvardė ir, liudininkų teigimu, tarp vyriškių įvyko susistumdymas.

REKLAMA
REKLAMA

Paparacas nedelsiant pasišalino iš klubo ir kreipėsi į policiją, kur parašė pareiškimą dėl kūno sužalojimo ir pademonstravo pareigūnams savo suplėšytus marškinėlius.

Primename, kad Gibsono naujoji draugė Oksana Grigorjeva laukiasi kūdikio. Tai bus aštuntas aktoriaus vaikas. 53 metų Gibsonas jau turi septynis vaikus su buvusia sutuoktine Robin, jų santuoka truko 28 metus. Oksana Grigorjeva turi vieną sūnų iš santykių su aktoriumi Timotie Daltonu.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų