REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Brownas grįžta į „Žalgirį”

Marcusas Brownas po beveik metų pertraukos vėl apsivilks žaliai baltus marškinėlius. Nors 193 cm ūgio gynėją savo sudėtyse norėjo matyti stipriausios Ispanijos ir Italijos komandos, Kauno „Žalgirio“ klubui derybose pavyko pasiekti nemenką pergalę – visų laikų rezultatyviausias Eurolygos žaidėjas nusprendė sugrįžti į Kauną.

REKLAMA
REKLAMA

Praėjusio sezono pradžioje M.Brownas buvo paskolintas Tel Avivo „Maccabi“ komandai, o šią vasarą sulaukė dėmesio iš pajėgių Europos klubų. Tačiau patyrusiam amerikiečiui vietą savo komandos sudėtyje numatė ir „Žalgirio“ vyriausiasis treneris Gintaras Krapikas.

REKLAMA

„Marcuso patirtis mums pravers ne tik aikštelėje, bet ir per treniruotes. „Žalgiryje“ rungtyniausiančiam ir tobulėsiančiam jaunimui yra reikalinga Eurolygos senbuvių pagalba. Be to, M.Brownas mūsų klube bus ne naujokas. Jis pažįsta komandos sistemą, žino mūsų reikalavimus ir yra ne kartą įrodęs, kad juo galima pasikliauti svarbiausiais rungtynių momentais“, - sakė žalgiriečius treniruosiantis strategas.

Pats M.Brownas oficialiai Kauno „Žalgirio“ krepšinio klubo internetinei svetainei teigė: „Norėjau grįžti į „Žalgirį“ ir padėti komandai vėl iškovoti titulus. Praėjęs sezonas klubui buvo nelengvas, tačiau akivaizdu, kad dabar situacija pasikeitė. Visada sakiau, kad „Žalgiris“ yra Europos krepšinio istorijos dalis ir reikalai Kaune turi pradėti keistis į gerąją pusę. Žinau, kad komandos vadovai yra numatę jaunos komandos viziją, tačiau jaunimas privalo turėti iš ko mokytis. Tikiuosi, kad mano patirtis padės „Žalgiriui“ sugrįžti į pergalių kelią“.

Praėjusį sezoną „Maccabi“ gretose Eurolygoje amerikietis per rungtynes vidutiniškai pelnydavo po 12,3 taško ir atkovodavo po 2,3 kamuolio, o vietinėse pirmenybėse padėjo Tel Avivo komandai tapti Izraelio čempione.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų