REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

„Aeroflot“ taps seksistinėmis oro linijomis?

Rusų oro linijos „Aeroflot“, kurios dažnam asocijuojasi su blogu maistu, išklęrusiais lėktuvais ir abejingu aptarnaujančiu personalu, pareiškė ketinimus atsinaujinti ir tuo būdu atvesti bendrovę į „XXI amžių“.

REKLAMA
REKLAMA

Tačiau kai kurie iš bendrovės planų gerinti aptarnavimą bei saugumą neabejotinai įžeis dalį keleivių: „Aeroflot“ taip pat pareiškė planuojantis skrydžių palydoves paversti „patrauklesnėmis“.

REKLAMA

Naujasis „Aeroflot“ generalinis direktorius Vitalijus Savelijevas pažadėjo, kad visos skrydžių palydovės bus „pritrenkiančios, traukiančios akį“ merginos, neviršijančios rusiškojo 48-ojo (europietiško 38-ojo) dydžio.

Bendrovė taip pat paskelbė ketinanti keisti skrydžių palydovių uniformas: senąsias tamsias uniformas planuojama keisti ryškiu mėlynos ir oranžinės spalvos deriniu.

„Psichologai mums atskleidė, kad dabartinė „Aeroflot“ stiuardesių uniformų spalva (tamsiai mėlyna – balsas.lt) keleiviams sukelia pasibjaurėjimą“, - teigė V. Savelijevas.

REKLAMA
REKLAMA

„Todėl pasidairėme po kitų stambių oro kompanijų skrydžių palydovių aprangą. Mano sūnus atsiuntė pritrenkiančią „Virgin Atlantic“ reklamą, kuriame visos stiuardesės dėvi ryškiai raudonas uniformas. Jos atrodė labai profesionaliai“, - įspūdžiais su žurnalistais dalijosi direktorius.

Jo teigimu, naujosios uniformos kūrimo konkurse varžėsi per 40 dizaino agentūrų.

Taipogi pranešama, jog bendrovė išsiuntė nemažą skaičių stiuardesių į Singapūrą. Ten jos dalyvaus „Singapore Airlines“ rengiamuose mokymuose. „Keleivis visada teisus!”,- rėžė V. Savelijevas. „Mes jau atleidome daug savo darbuotojų už nemandagų elgesį su keleiviais“, - pridėjo.

Tolimesnėje ateityje „Aeroflot“ planuoja keisti savo rusiškos gamybos orlaivius vakarietiškais. Tačiau tupolevai į boeingus bus keičiami ne dėl saugumo, o dėl to, kad pastarieji sunaudoja mažiau degalų.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų