REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Trečiadienį Lietuvos nacionalinės vyrų krepšinio rinktinės kandidatai su trenerių štabu ruoštis artėjančiam Europos čempionatui atvyko į Klaipėdą.

REKLAMA
REKLAMA

Krepšininkai surengė treniruotę LCC Tarptautinio universiteto sporto salėje.

Pasak vyriausiojo rinktinės trenerio Ramūno Butauto, pajūryje toliau tęsiamos fizinio parengimo treniruotės, o salėje šiuo metu daugiau dėmesio skiriama įvairioms puolimo taktikoms.

REKLAMA

Šiuo metu stovykloje treniruojasi šie kandidatai: Robertas Javtokas, Marijonas Petravičius, Darjušas ir Kšyštofas Lavrinovičiai, Mindaugas Katelynas, Paulius Jankūnas, Jonas Mačiulis, Artūras Jomantas, Mindaugas Lukauskis, Simas Jasaitis, Linas Kleiza, Mantas Kalnietis, Renaldas Seibutis, Andrius Mažutis, Giedrius Gustas ir Tomas Delininkaitis.

Beje, antradienį vakare treniruotės metu kairę koją nestipriai pasitempė M. Kalnietis, kuris trečiadienį tik stebėjo treniruotę iš šalies ir žurnalistams teigė, kad nesunki trauma greitai išgis.

REKLAMA
REKLAMA

Po treniruočių stovyklos pajūryje Lietuvos krepšininkai rugpjūčio 12-ąją žais kontrolines rungtynes Kaune su čempionatui besiruošiančia Latvijos nacionaline ekipa, o iki rugsėjo 7-ąją Lenkijoje startuosiančio 36 Europos krepšinio čempionato iš viso sužais dešimt varžybų su Latvijos, Didžiosios Britanijos, Ispanijos, Rusijos, Serbijos ir Graikijos rinktinėmis.

Iki to laiko teks atsisakyti keturių žaidėjų paslaugų.

„Apie dvyliktuką kalbėti dar anksti“, – trečiadienį buvo konkretus R. Butautas.

Valdas Pryšmantas

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų