REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

LNK ir radijo stoties „Lietus“  projektas „Muzikos akademija“ atiduodamas į Ingos Jankauskaitės ir Rolando Vilkončiaus rankas. Antrąjį šio populiaraus šou sezoną ves žiūrovų mylimas vedėjų duetas.

REKLAMA
REKLAMA

„Inga ir Rolandas – nuostabi, profesionali vedėjų pora, kuriai  nusprendėme patikėti didžiausią naujojo LNK sezono projektą – „Muzikos akademiją“, - sako šou prodiuserė Laura Paukštė.

REKLAMA

„Man bus smagu dirbti su jaunaisiais talentais. „Muzikos akademija“ nuo rudens pažers dar daugiau kūrybos ir pristatys jaunus kūrybingus žmones. Tikimės, kad jų dainos taps hitais, o pačius atlikėjus pamils visa Lietuva“, - sako Rolandas Vilkončius.

Iš pirmojo „Muzikos akademijos“ sezono Rolandas Vilkončius išskiria tris atlikėjus. Misterį Jumbo – už originalumą, Sashą Son – už profesionalumą, Šoreną – už grožį.

REKLAMA
REKLAMA

Rolandas darbą naujame šou vertina kaip dar vieną savo karjeros laiptelį ir naują patirtį.  „Ypatingai smagu bus vėl dirbti su Inga Jankauskaite, su kuria sieja ypatingas televizinis ryšys“, - šypsosi naujasis „Muzikos akademijos“ vedėjas.

Prieš naujojo sezono startą  Inga Jankauskaitė ilsisi Graikijoje, mat vedėjų  laukia ilgas darbų maratonas. „Muzikos akademija“ tęsis iki pat Naujųjų metų, be to, šiemet visi šou koncertai  bus tiesioginiai.

Antrasis „Muzikos akademijos“  sezonas bus rengiamas kartu su  radijo stotimi „Lietus“.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų