REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Tarptautinis kelionių organizatorius TEZ TOUR pristato naują technologinį žingsnį Lietuvos turizmo rinkoje – nuo šiol keliones bus galima išsirinkti ir įsigyti internetu, bendrovės interneto svetainėje. Kompiuterinė sistema leis būti arčiau vartotojų ir jų poreikių, o dėl procesų automatizavimo – palengvinti ir agentūrų darbą.

REKLAMA
REKLAMA

Kelionių pardavimo teisė kaip ir anksčiau priklausys keliones platinantiems agentams, kurie galės dar operatyviau aptarnauti savo klientus.

REKLAMA

„Norėdami būti arčiau savo klientų, nusprendėme pirmieji Lietuvoje pasiūlyti jiems kelionių įsigijimo internetu galimybę“, - komentavo TEZ TOUR direktorius Lietuvoje Aleksandras Sukovas. – Esame įsitikinę šio technologinio žingsnio sėkme, nes daugelyje Vakarų Europos šalių ši sistema jau sėkmingai veikia ir sudaro apie 70 proc. visų kelionių pardavimų.

Anot TEZ TOUR vadovo, kelionių įsigijimo internetu sistemos įdiegimas Lietuvoje – tai ne tik siekis vystyti ir pritaikyti naujausias informacines technologijas bei skatinti turizmo plėtrą, bet ir sukurti kuo daugiau komforto savo klientams, kurie nuo šiol galės išsirinkti bei  įsigyti keliones net neišeidami iš namų.

REKLAMA
REKLAMA

Nauja sistema yra visiškai automatizuota – kliento pasirinkta kelionė iš karto patenka į rezervavimo sistemą, gaunamas viešbučio patvirtinimas ir net paruošiami kelionės dokumentai. Agentūrai belieka priminti vartotojui apie galutinį apmokėjimą ar suteikti konsultacijas telefonu, kilus klausimams dėl konkrečios kelionės sąlygų.

„Įdiegus pardavimų sistemą internetu, vartotojai turės didesnę pasirinkimo laisvę – Vilniuje gyvenantis žmogus kelionę galės pirkti iš Klaipėdoje veikiančios kelionių agentūros, jei pavyzdžiui, ši jam atrodys patikimesnė“, - tikino A. Sukovas. – tokiu atveju kelionės dokumentai bus tiesiog išsiunčiami elektroniniu paštu.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų