REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Į Londono Soho rajone esantį „Inamo“ restoraną atėjusiems lankytojams nebereikia laukti, kol prie jų prieis padavėjas. Pasinaudoję interaktyvia užsakymų sistema, jie patiekalus bei gėrimus gali pasirinkti ir užsisakyti patys, praneša „TechRadar.com“.

REKLAMA
REKLAMA

„Flash“ technologija sukurtas meniu su siūlomų patiekalų ir gėrimų nuotraukomis projektuojamas ant stalo. Užuot naudojus sensorinius ekranus, vaizdas projektuojamas iš virš stalelių esančių projektorių, o stalo paviršiaus paspaudimus fiksuoja specialus daviklis, perduodantis duomenis „Bluetooth“ bevieliu ryšiu.

REKLAMA

„Spaudant“ stalo paviršių galima ne tik užsisakyti norimų patiekalų, bet ir pažaisti kompiuterinių žaidimų ar išsikviesti taksi. Be to, pagal pageidavimą galima keisti stalo paviršiaus išvaizdą – virtuali „staltiesė“ gali keistis kas 5 minutes, arba likti tokia pat visą vakarą.

Pranešama, kad serveris automatiškai aktyvuoja restorano staliukus, kai tik prie jų atsisėda lankytojai. Smalsesnieji lankytojai gali įsijungti vaizdo kameros funkciją ir realiuoju laiku stebėti, kaip jų patiekalas gaminamas restorano virtuvėje.

Papietavus lankytojai patys gali užsisakyti ir sąskaitą. Kaip veikia interaktyvi „Inamo“ aptarnavimo sistema, galima pamatyti šiame vaizdo siužete.



REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų