REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Jau metus laiko – nuo tada, kai tik buvo įsteigta nacionalinio investuotojo bendrovė LEO LT, prasidėjo ir vadinamojo trigalvio slibino galvų medžioklė. Atgalinis laikmatis iki Ignalinos atominės uždarymo nenumaldomai skaičiuoja paskutiniuosius mėnesius, o nei šalies verslas, nei politikai dorai nežino, kiek mokėsime už kilovatvalandę elektros.

REKLAMA
REKLAMA

Verslo užkulisiuose kuždamasi apie ko gero didžiausią pastarojo meto paslaptį: neva viena didžiausių verslo grupių – “VP grupė” pradėjo savo verslo perkėlimą iš Lietuvos į kitą Europos sąjungos šalį. „Balsas.lt Televizija“ šįkart klausia: kas tai: verslo magnatų ambicijos, valstybės šantažas už draskomą energetikos milžiną ar valdžios vykdomos ekonominės politikos rezultatas?

REKLAMA

Kita tema

Meno olimpiadoje – Venecijos bienalėje - Lietuvos vardas pakibo ant plauko. Krizė įleido dantis į mūsų nacionaliniam paviljonui skirtus pusę milijono litu: valstybe prakando rėmėjų kišenes. Mecenatai liūdnai konstatuoja, jog jeigu tu nutarei remti mena - tai čia tavo bėda.

Ne ką smagiau ir Italijoje: vietos verslininkai nepaisė susitarimu. Nors lietuviai iš anksto buvo įspėti, kad būtų atsargus su italais, tikrovė pranoko pesimistiškiausiu nuogąstavimus...

REKLAMA
REKLAMA

Vienam šiuolaikinio meno šedevrui eksponuoti Lietuvai Venecijoje prireikė 30 metrų ilgio renesansinės salės. Beveik pusę amžiaus - “tylėjusi” 700 kvadratinių metrų erdvė pražydo panaudojus 8 kilometrus magnetinės juostelės.

Mūšis dėl „Auksinio liūto“ - audringoje finansinių kombinacijų bei ambicijų jūroje ir ministro pirmininko Andriaus Kubiliaus požiūris i jį...

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų